Cene goriva

Vse ostale teme
Odgovori
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Ja država ve kje se največ pomolze, fajn "za državo" =, če smo vsi na cesti, dobesedno.
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

ma nej nabijajo cene. bom pa štoplc v r*t zabil :lol: :lol:
zato ne mislim nič šparat pri benzu 8)
nej se troši dokler je sploh še kej za trošit :twisted:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

:) pravš...ko bo benz spet na bone, boš mel pa 2 tablce, ena bo liha druga pa soda cifra. tebe ne more nič ustawt :lol: :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a::) pravš...ko bo benz spet na bone, boš mel pa 2 tablce, ena bo liha druga pa soda cifra. tebe ne more nič ustawt :lol: :wink:
:smt051 sigurno :lol: :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

Uporabniški avatar
sinko

Odgovor Napisal/-a sinko »

moderator naj briše če hoče ampak J**** JIM MATER!!!! poklat jih je treba prokleta banda voluharska
Laguna II 2.2dCi INITIALE PARIS
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

A mogoče kdo ve, kakšna je trenutna trošarina in kakšna je bila takrat, preden so jo šli potem, ko se je benz zarad krize začel cenit, dvigovat? Tko by the potka me zanima razlika v ceni trošarine.
Ni brzine brez turbine! :D

Slika
Uporabniški avatar
Waxxx
Kraj: Velenje

Odgovor Napisal/-a Waxxx »

clio open napisal/-a:
sinko napisal/-a:moderator naj briše če hoče ampak J**** JIM MATER!!!! poklat jih je treba prokleta banda voluharska
Čeprav malenkost vulgarno si nazorno opisal stanje v naši domovini. Čudi me, da gmajna še ni stopila vskup...
Itak da ne, ker se dražijo surovine "primarnih" potreb, torej kruh, živila, meso, tud gorivo...

Gmajna bo stopila skup, ko se bo podražu alkohol...
Slika
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

glih tko bom tankal pa če bo 3€ liter benza :twisted:
pa še zanalašč bom 2.0 kupu :lol: :lol: :lol:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

Nos, te ne razumem :D
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a:Nos, te ne razumem :D
je tud mišleno tko, da me ne :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
tdk

Odgovor Napisal/-a tdk »

Hm,kaj dodat...je pač taka cena;tudi mene jezi.
Pa kot sem že x-krat napisal:
Že dobro leto dni tankam nafto v Avstriji;cenovno je bilo pri enem tanku med 3 in 6 evri razlike;pa ni glavna poanta v tem.
In zanimivo:prejšnja laguna III 2.0 dci mi je s SLO nafto pila malenkost pod 7 litri;z avstrijsko nafto 6,1;max 6,3 litra.Isti tempo vožnje,iste relacije...zanimivo ne?
GT-jka odkar sem lastnik še ni imela slovenske(nafte natankane v SLO) v tanku in dvomim,da bo kdaj imela.Čeprav je po zadnjih info cena nafte ista ali celo malenkost višja v Avstriji.

lp tdk

p.s.O plači v Avstriji in naši Banana republiki bi se tudi dalo debatirat,pa se vzdržimo tega.Nima smisla,vsaj tu ne....
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

kvaliteta energentov v Sloveniji je......."dodajte sami svoje mnenje"

Dokler bo tako kot je, bom probal pokurit čim manj goriva na kilometer vožnje.

Jaz, potrebujem avto kot mobilno sredstvo. Zato razmišlam o alternativi.

Moja želja = da se znebimo energentov ki so danes glavni vir pogona.

Država se financira iz energetike "trošarine", državi je v interesu, pobrati čimveč trošarin. Ker je to bogat vir državnega dohodka. Zato nekatere ne razumem...; Ko dobite plačo, Vam država vzame "davek na dohodek" in ko se vozite Vam vzame kot trošarino. Vsako K*** stvar ko želite imet želi del tega imeti tudi država :lol:

Zato ne razumem Vas "nekatere", ki imate težko nogo. Upam, da tudi pri delu tiščite tistih 8 ur. Mal sarkazma ampak se je za zamislt.

misel....
Jaz ko spim, spim sam, al pa z bejbo, čudno, da tudi država ne spi zmano...saj se skos druži zmano. :roll: :wink:
Uporabniški avatar
Nos

Odgovor Napisal/-a Nos »

dci napisal/-a:
Zato ne razumem Vas "nekatere", ki imate težko nogo. Upam, da tudi pri delu tiščite tistih 8 ur.
to ziher name leti :lol:
dci

Odgovor Napisal/-a dci »

če imaš tak občutek, potem je nekaj na tem :lol:
Odgovori