Clio RS 182
Dobr najt ne morš rečt da mam uničene, sam pri mrzlem mi mal šklopotajo , morš pa tut vedt da mam že 200000km, ne more avto skos lavfat kot nov,sploh pa 99% ventilarjom šklopotajo dročniki mojmu pa niso k sm ga kupu,so pa pol počas začel ,mi je pa zanimiv da učasih se slišjo učasih pa ne.nightmare napisal/-a:Uporabnik Spidojc predvideva, da je s tem oljem na svojemu ventilarju uničil dročnike
Malo razmisli.
5w50- dobra izbira

Jst sm sam napisou kar si mi ti povedu in nikakeršnih mojih opažan.Spidojc napisal/-a:Dobr najt ne morš rečt da mam uničene, sam pri mrzlem mi mal šklopotajo , morš pa tut vedt da mam že 200000km, ne more avto skos lavfat kot nov,sploh pa 99% ventilarjom šklopotajo dročniki mojmu pa niso k sm ga kupu,so pa pol počas začel ,mi je pa zanimiv da učasih se slišjo učasih pa ne.nightmare napisal/-a:Uporabnik Spidojc predvideva, da je s tem oljem na svojemu ventilarju uničil dročnike
Malo razmisli.
5w50- dobra izbira
Sva se kot kaže narobe zastopila.
Mah jest pomojm nism dobr razložu takt k sm bil ves evforičen k sm te vidu po nevem kolkmu časunightmare napisal/-a:Jst sm sam napisou kar si mi ti povedu in nikakeršnih mojih opažan.Spidojc napisal/-a:Dobr najt ne morš rečt da mam uničene, sam pri mrzlem mi mal šklopotajo , morš pa tut vedt da mam že 200000km, ne more avto skos lavfat kot nov,sploh pa 99% ventilarjom šklopotajo dročniki mojmu pa niso k sm ga kupu,so pa pol počas začel ,mi je pa zanimiv da učasih se slišjo učasih pa ne.nightmare napisal/-a:Uporabnik Spidojc predvideva, da je s tem oljem na svojemu ventilarju uničil dročnike
Malo razmisli.
5w50- dobra izbira
Sva se kot kaže narobe zastopila.

http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1FoSpidojc napisal/-a:Mah jest pomojm nism dobr razložu takt k sm bil ves evforičen k sm te vidu po nevem kolkmu času
Še en novost čeprav ni nobenih slik.
Avto ima novejši software ter čez novo kalibracijsko mapo in se sedaj bistveno lepše pelje in lepše vleče. Prej je pri polnem gasu pri 2000 obratih malo cuknil začel vleči lepo počasi, malo hitreje, pri 5000 pa je začel trgati. Zdaj je pa bistveno bolj odziven in ni tiste torque luknje pri 2000-3000 obratih (ki jo je filter ful povečal), ko avto kar ni in ni pospeševal. Obenem zdaj že od cca 3500 obratov naprej res enakomerno vleče in pri 5000 sploh ni več nobenega "VTEC" efekta, ki ga poznajo vsi lastniki RSov. Nasploh številke nekaterih ne obljubljajo toliko več konjev pri vrhu kot je razlike v navoru čez celotno območje kar Cliotom RS z izjemo 200 (vsaj po izkušnji z RS 200, ki ful lepo vleče) kar manjka.
Na kratko: najboljša investicija po fedrih. Tule je pa test neke revije v UK z dyno dokazi: http://fastchip.nl/media/RSTuner_PFC-feature.pdf
In če kdo rabi remap kakšnega Renaulta, pregled ABS in Airbag napak za Clio2 ali pregled napak na kateremkoli avtu, ki ima OBD2 naj kar kontaktira Urbana.
Zdaj, ko imam menjan filter, elektroniko pa moram poskrbeti še za zaključna dela v dihanju avta, prdalici, aka avspuh. Bo ko bo.
Avto ima novejši software ter čez novo kalibracijsko mapo in se sedaj bistveno lepše pelje in lepše vleče. Prej je pri polnem gasu pri 2000 obratih malo cuknil začel vleči lepo počasi, malo hitreje, pri 5000 pa je začel trgati. Zdaj je pa bistveno bolj odziven in ni tiste torque luknje pri 2000-3000 obratih (ki jo je filter ful povečal), ko avto kar ni in ni pospeševal. Obenem zdaj že od cca 3500 obratov naprej res enakomerno vleče in pri 5000 sploh ni več nobenega "VTEC" efekta, ki ga poznajo vsi lastniki RSov. Nasploh številke nekaterih ne obljubljajo toliko več konjev pri vrhu kot je razlike v navoru čez celotno območje kar Cliotom RS z izjemo 200 (vsaj po izkušnji z RS 200, ki ful lepo vleče) kar manjka.
Na kratko: najboljša investicija po fedrih. Tule je pa test neke revije v UK z dyno dokazi: http://fastchip.nl/media/RSTuner_PFC-feature.pdf
In če kdo rabi remap kakšnega Renaulta, pregled ABS in Airbag napak za Clio2 ali pregled napak na kateremkoli avtu, ki ima OBD2 naj kar kontaktira Urbana.
Zdaj, ko imam menjan filter, elektroniko pa moram poskrbeti še za zaključna dela v dihanju avta, prdalici, aka avspuh. Bo ko bo.
Zadnjič spremenil Symon, dne 13 Jan 2011, 00:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Ja nekaj takšnega.Nos napisal/-a:boš dal športno prdalico gor?
Danes sem opral avto, spucal notranjost in namazal usnje (sedeže in volan). Potem sem hotel slikati kako se sveti in sem fotoaparat usposobil šele zvečer zato sem na hitrco poslikal kako se sveti usnje. Hecno je, da izgleda kot, da je čisto mastno v resnici je pa suho.
Aja pa malo bolj kvalitetne fotke mojih rojstnodnevnih daril še prilagam. Twingota sem dobil lani.
Na polici se pa spet nabira material, vprašanje je pa, kdaj se mi bo dalo šraufati.