Pozdravljeni,
Imam zmontirano vlečno kljuko, nimam pa še zvezane elektrike. Avtoelektrčar za 10 eur s sponkami spne žice, ampak jaz bi sam.
Kje in kako spnem žice od kljuke? Ali vseh 7 žic speljem na eno stran, ali 3 na eno 4 na drugo stran? Idealno bi bilo če bi že obstajal kak konektor, ampak ga baje ni.
In kako jih spnem, s ponkami, olupim žice pa pricinem, pri konektorjih od luči ali bolj stran?
Načrt imam kam gre katera žica, zanima me kje in kako se najbolj pogosto to priklopi?
Hvala.
Elektrika vlečna kljuka megane
- R19-racing
- Kraj: koper
Ja imam shemo za dozo, na lučeh od avta pa tudi hitro ugotovim kateri kabel je za kaj.
No ker itak ni dost pomoči sem se odločil, da bom cinil, ene 10 do 20 cm od konektorjev od luči, in na eni strani jih bom spel 4, na drugi pa tri žice.
Izoliral pa bom z tistim plastičnim lepilom, ki ga segreješ z pištolco in čez z gumjasto skrčko, ki jo segreješ in se skrči.
To je verjetno to.
No ker itak ni dost pomoči sem se odločil, da bom cinil, ene 10 do 20 cm od konektorjev od luči, in na eni strani jih bom spel 4, na drugi pa tri žice.
Izoliral pa bom z tistim plastičnim lepilom, ki ga segreješ z pištolco in čez z gumjasto skrčko, ki jo segreješ in se skrči.
To je verjetno to.
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica