Prihodnost dizlov
1% na rezervoar (50 litrov ~ 0,5 litra 2t)dci napisal/-a:torej, glede zaribavanja pumpe in skupnega voda je krivo slabo gorivo? kje potem takem priporočaš, da tankam?
0.3l dvotaktola? mi lahko kej na ZS sporočiš? je to preizkušeno?
Kaj pomeni dvotaktol za izpušni sistem? kej posebnega?
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique
V tekstih viri govorijo o 2,5dl na tank, da naj bi bilo varno, recimo pri 80l tanku espaca je tudi 3dl korektno. Potem je bila še debata, sintetika, npr. ta hud Motul 2T iz skuterja od mulca ali navadna mineralna klasika, v članku sicer navaja neko specifično vrsto, verjetno mineralno navadno olje dvotaktol zadostuje, le da ni prekomerne vsebnosti pepela zaradi DPF. Standardno motorno olje se izrecno odsvetuje zaradi vsebnosti dodatkov in pepela med 0,8 in 1,5%. Ni pa nobenih uradnih ali tovarniških predlogov in priporočil, tako da je človek prepuščen izključno svoji odločitvi o riziku. Če bi proizvajalci prepoznali to koristnost, bi bili potrebni vpoklici in dodatna navodila, se pa pri garancijah verjetno obmetavajo s poddobavitelji motornih delov. Tukaj je šlo za prepoznavanje težav ljubiteljev in preventivo pred znatnimi stroški. Vsakdo si bo sam ustvaril sliko, jaz sem podal svoje stališče.
Menjajo lahko samo za isto sranje od LUKa, drugi tega vztrajnika ne delajo, ne Sachs in ne Valeo. Delajo pa eni angleži dirkalne vztrajnike za Megane 225, to je ta isti motor, težava je v košari, ker ne vem kako sta si menjalnika od Megana in Espaca kaj podobna po globini, lamelo bi že našel z 228mm in 21 zobi. Na servisu nimam kaj iskati, ker sem tretji lastnik s 120k km. Osnovni problem je, kje dobiti pokvarjeno robo, da bi primerjal in pomeril s šublerjem.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT
[quote="joztom"]Menjajo lahko samo za isto sranje od LUKa, drugi tega vztrajnika ne delajo, ne Sachs in ne Valeo. Delajo pa eni angleži dirkalne vztrajnike za Megane 225, to je ta isti motor, težava je v košari, ker ne vem kako sta si menjalnika od Megana in Espaca kaj podobna po globini, lamelo bi že našel z 228mm in 21 zobi. Na servisu nimam kaj iskati, ker sem tretji lastnik s 120k km. Osnovni problem je, kje dobiti pokvarjeno robo, da bi primerjal in pomeril s šublerjem.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT[/quot
@joztom: imaš privat sporočilo.
2. ali je to enomasni vztrajnik za 1.9 dCi laguna 2(stran 2, prva vrstica):
http://www.lewysco.com/catalogue/1422re ... 47397f693c
in koliko je cena?
lp
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... K:MEWAX:IT[/quot
@joztom: imaš privat sporočilo.
2. ali je to enomasni vztrajnik za 1.9 dCi laguna 2(stran 2, prva vrstica):
http://www.lewysco.com/catalogue/1422re ... 47397f693c
in koliko je cena?
lp
V Ljubljani je cena ustreznega vztrajnika v kompletu z lamelo in košaro 655€. Sam dvomasni vztrajnik je cca 900€ na servisu. Če ti 4P kit kupi mehanik z rabatom, lahko izračunaš koliko prišparaš. Seveda pa se okvaro dvomasnega vztrajnika da ugotoviti od spodaj brez kakršnegakoli razdiranja avta. pomeri se prosti tek, ene4-6mm in največji odklon v stran, cca 24mm pod uporom fedra.
no, tole sem želel sam najti, pa si me prehitel, hvala za link. Kaj pol bodo:
In the future, the VP of Renault diesel range will consist of the 1.5 dCi and K9K for powers less than 130hp, the 1.6 dCi with 130 hp R9M (before moving later), then the 2.0 dCi M9R up 180hp, not to mention the V6 dCi V9X top of the range
Torej motorna paleta bo sledeča:
1.5 dci ( 75, 90 in 105) FAP (with common rail)
1.6 dci 130 FAP (without common rail)
2.0 dci 180 FAP (?without common rail?)
??? dci ??? FAP V6 (?without common rail?)
ofenziva dizlašev!
In the future, the VP of Renault diesel range will consist of the 1.5 dCi and K9K for powers less than 130hp, the 1.6 dCi with 130 hp R9M (before moving later), then the 2.0 dCi M9R up 180hp, not to mention the V6 dCi V9X top of the range
Torej motorna paleta bo sledeča:
1.5 dci ( 75, 90 in 105) FAP (with common rail)
1.6 dci 130 FAP (without common rail)
2.0 dci 180 FAP (?without common rail?)
??? dci ??? FAP V6 (?without common rail?)
ofenziva dizlašev!
Kako pa je sedaj ko je preteklo še nekaj časa. A se še tako pogosto regenerira mislim?WarpedOne napisal/-a:Voziš pa kakšno furo?
Men je pred servisom delal regeneracjo na vsak tank, pa furam skor izključno reginalko Litija, Ljubljana in nazaj. Občasno še neki mal bol žive AC zraven.
Po servisu bom v kratkem pokuru že cel tank, pa se zankrat še ni sprožla.
Od servisa naprej se mi je regeneracija sprožila 3x al mogoče 4x, tankam enkrat na 7 dni, torej se sproži nekje enkrat na 3 tanke.
Sem pa ornk spremenil režim vožnje - praktično nikoli pod 1500 obratov, razen kakšno ustavljanje in vožnja v prvi al pa kaj malega v drugi.
Poraba pa raste in raste, sm že na 6,4 povprečne. Očitno je ta 2.0dCi s filtrom bistveno bol občljiv na nizke temperature, kot je bil 1.9dCi brez tega filtra. Tam mi je pozimi povprečna poraba narastla za par deci (iz 4.7 na kakih 5.1), tuki pa skor za cel liter.
Sem pa ornk spremenil režim vožnje - praktično nikoli pod 1500 obratov, razen kakšno ustavljanje in vožnja v prvi al pa kaj malega v drugi.
Poraba pa raste in raste, sm že na 6,4 povprečne. Očitno je ta 2.0dCi s filtrom bistveno bol občljiv na nizke temperature, kot je bil 1.9dCi brez tega filtra. Tam mi je pozimi povprečna poraba narastla za par deci (iz 4.7 na kakih 5.1), tuki pa skor za cel liter.
Laguna Coupe GT dci 180
Kako ti je pa ratal na 1.9 dci poraba 4.7? BC pri meni sicer kaže 1 liter nižjo porabo, kot je v resnici.WarpedOne napisal/-a:Očitno je ta 2.0dCi s filtrom bistveno bol občljiv na nizke temperature, kot je bil 1.9dCi brez tega filtra. Tam mi je pozimi povprečna poraba narastla za par deci (iz 4.7 na kakih 5.1), tuki pa skor za cel liter.
lp,
Luka
Sm pač znal furat tisto zadevo. 4.7 je blo po BC, računica tankanja je pokazala da je bla realna še nekaj nižja. Rekord po BC za cel tank je bil 4.5, takrat je račun izpljunil 4.35. IIIRC sm z enim tankom naredu 1470km, pol pa natankal 64l.
Ne pozabi, da sem fural skoraj izključno po regionalki. Skoraj nič mestne vožnje, nič AC (razen severna Lj obvoznica vsak dan in no in ven iz Lj, pa not in ven iz manjšega kraja), skoraj skozi v 6. in 70 - 90 v koloni, poleti, suho.
Trenutno mi BC naračuna za enako turo 6.4, pa kolkr sm računu še laže za ene 5%, realna je še višja. Razlika je še, da sm prepolovil razdaljo, iz prejšnje enourne vožnje, sm šel na pol urne kose, kar zna vplivat na večji "zimski" skok porabe - bistveno večji delež vožnje je z mrzlim motorjem (cca tretjino, prej cca šestino).
Ne pozabi, da sem fural skoraj izključno po regionalki. Skoraj nič mestne vožnje, nič AC (razen severna Lj obvoznica vsak dan in no in ven iz Lj, pa not in ven iz manjšega kraja), skoraj skozi v 6. in 70 - 90 v koloni, poleti, suho.
Trenutno mi BC naračuna za enako turo 6.4, pa kolkr sm računu še laže za ene 5%, realna je še višja. Razlika je še, da sm prepolovil razdaljo, iz prejšnje enourne vožnje, sm šel na pol urne kose, kar zna vplivat na večji "zimski" skok porabe - bistveno večji delež vožnje je z mrzlim motorjem (cca tretjino, prej cca šestino).
Laguna Coupe GT dci 180