Laguna II 1.9 dci
se javljam z enim vprašanjem... in to je sledeče: danes sem nehote naredil neumnost in z tretje namesto v četrto dal v drugo... do tu vse ok, sledeče pa mi ni preveč všeč: avto vleče normalno, tudi kadi ne ko pospešujem, ko pa sem prišel dam in ga pustil laufat mi je ob malo dodanem gasu spuščal zvok kot da je nekje počen izpuh, samo ta zvok prihaja izpod motornega pokrova je pa šel v blokado tem da sem takoj prestavil ko sem vidu napako ki jo naredil. prosim za nasvet, ali je možno da bi preskočil zobati jermen? tnx za pomoč vsem 
Pomoje ti je samo kje tesnilo raztegnilo na kakšni cevi. Če ni nekih simptomov drugih, verjetno hudega ne more bit. Preveri kolektor - to je očimu (sicer pri Kangooju) delalo probleme. Če bi zobati jermen preskočil, bi to definitivno opazil, občutil, videl ... 
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
po vsej paniki ki sem jo naredil se je vse srečno končalo
drugače pa, to je moj prvi diesel in ima pač malo drugačno štimo
jutri pa po ključavnico in potem montaža... pa bo na avtu res vse tipi topi
je bilo res vse preverjeno na servisu. me pa zanima nekaj... katero olje priporočate za motor ker se bliža menjava. rad bi vaš nasvet ker imate izkušnje s tem 
Efl Evolution 5W40. Na zagrabi.si je 39€ s poštnino za 5Lhousexy74 napisal/-a:po vsej paniki ki sem jo naredil se je vse srečno končalodrugače pa, to je moj prvi diesel in ima pač malo drugačno štimo
jutri pa po ključavnico in potem montaža... pa bo na avtu res vse tipi topi
je bilo res vse preverjeno na servisu. me pa zanima nekaj... katero olje priporočate za motor ker se bliža menjava. rad bi vaš nasvet ker imate izkušnje s tem
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
takole, po nekaj prevoženih kilometrih je čas da malo napišem kako sem zadovoljen z svojo laguno
lahko rečem da sem presenetljivo presenečen, da mi za enkrat lepo služi in si želim da mi bo tudi v bodoče
je pa ne bom preveč hvalil, da se ne navad pa da mi ga začne kej sračkat
danes tudi končno našel ključavnico prednjih desnih vrat, seveda za pametno ceno in jutri me čaka menjava, da se malo dogaja
v glavnem sem lahko rečem da imel srečo da dobil ok avto, malo vlaganja na malenkosti ki pač enim ne pomenijo veliko meni osebno pa so pač tisto da ispopolniš avto tako kot treba 
mislim.... danes se lepo odpravim iz službe... se usedem v avto in ga zalaufam... dam vzratno in se zapeljem cca pol metra in naredi pok
grem vn, pogledam in vidim prvi desni amortizer na tleh... poču fedr. je cerka 3 cm dol padu... pa se začnem sekiratr, lopatat... iskat telefon in rezervne dele da ga jutr zjutri vzignem na dvigalu in zamenjam fedr... vmes ga dam v delavnico, pokličem mojo drago da me pride iskat... po vseh klicih se na poti domov spotoma ustavim pri sosedu (DOLINAR SERVIS) in kot po čudežu je imel rabljen dober fedr
tako me jutri čaka malo šraufanja, na poletje pa lepo gor fedre od H&R in to je to... bo lepša na pogled, to danes vidu na desni strani, hehe... itq mislim da je čas da počas zamenjam vse fedre... ma že dost kilometrov in je čas za nove, če pa tko pogledam je isto ali dam gor original ali pa športne
tok mal o tem kaj se kaj dogaja na naši laguni
pozdrav vsem formurašem