Ventilator kabine

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Ventilator kabine

Odgovor Napisal/-a zizek »

Lep pozdrav!
Danes se vračam iz popoldanske šihte in opazim da mi ventilator v kabini za gretje dela non stop z enako hitrostjo,neglede na to če povečujem ali zmanjšujem hitrost ,če tudi popolnoma ugasnem tako, da mi displej ne kaže nič mi dela z enako hitrostjo.Kaj bi lahko bilo narobe?Avto pa je clio II.L.P.
Uporabniški avatar
zizek

Okvara odpravljena.hvala za odgovore. :wink:
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

lahko se napises v cem je bila tezava in resitev, da bo kdo drug vedel ce najde to temo.
Uporabniški avatar
zizek

jurre napisal/-a:lahko se napises v cem je bila tezava in resitev, da bo kdo drug vedel ce najde to temo.
Neki čip ali kondenzator ali nekaj takega je zgorelo v krmilni enoti ali kak je že rekel tip ki mi je popravil.Nahaja pa se polek ventilatoja.Nova stane 136e jaz pa sem dal za popravilo 40e.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

Bom kr to temo ponuco :D ventilator kabine me je danes začel neki zezat :lol: in sicer ko avto prižgem,nekaj časa dela normalno,potem zčne ropotat kot bi nekaj prišlo vmes,potem mu pojenja moč in na koncu se vgasne :? je že kdo imel tak problem?oziroma kaj bi lahko bilo narobe?mogoče ležaj?

p.s.sem pa že imel spomladi enkrat probleme,da je kr prenehal delovat?in pol sm neki čaru,pa je spet začel delat,do sedaj!!!!
Uporabniški avatar
MuRiCi

No da nadaljujem :lol: včeraj sem ventilator odnesel k avtoelektričarju,in ko ga je priklopil na štrom,je delal kot bi bil pravkar naret,se pravi kot nov :shock: :shock: :shock: in po trditvah tega štromarja :wink: bi naj bil čisto v redu!!!!
No prej sem ga dal nazaj v avto,in je delal kakšne 20minut bp..........nč jasno.......očitno bo treba ta problem dodat k ostalim,kateri čakajo da se enkrat rešijo in ugotovim kje so napake.............. :roll:
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Verjetno kak slab kontakt kje na ventilatorju.
Uporabniški avatar
MuRiCi

schik napisal/-a:Verjetno kak slab kontakt kje na ventilatorju.
upam,da je bilo samo to ja :D
Uporabniški avatar
MuRiCi

...................
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 04 Dec 2010, 13:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MuRiCi

No evo da povem kje je bil pri meni problem :) krtačke na ventilatorju so bile čisto zanič!! :shock: zdaj zankrat mi je mojster to usposobu,vendar moram dobit nove krtačke,al pa ventilator......
EDIT: dobil nov ventilator(magneti marelli) za smešno ceno :D
Odgovori