Ventilator kabine
Ventilator kabine
Lep pozdrav!
Danes se vračam iz popoldanske šihte in opazim da mi ventilator v kabini za gretje dela non stop z enako hitrostjo,neglede na to če povečujem ali zmanjšujem hitrost ,če tudi popolnoma ugasnem tako, da mi displej ne kaže nič mi dela z enako hitrostjo.Kaj bi lahko bilo narobe?Avto pa je clio II.L.P.
Danes se vračam iz popoldanske šihte in opazim da mi ventilator v kabini za gretje dela non stop z enako hitrostjo,neglede na to če povečujem ali zmanjšujem hitrost ,če tudi popolnoma ugasnem tako, da mi displej ne kaže nič mi dela z enako hitrostjo.Kaj bi lahko bilo narobe?Avto pa je clio II.L.P.
Bom kr to temo ponuco
ventilator kabine me je danes začel neki zezat
in sicer ko avto prižgem,nekaj časa dela normalno,potem zčne ropotat kot bi nekaj prišlo vmes,potem mu pojenja moč in na koncu se vgasne
je že kdo imel tak problem?oziroma kaj bi lahko bilo narobe?mogoče ležaj?
p.s.sem pa že imel spomladi enkrat probleme,da je kr prenehal delovat?in pol sm neki čaru,pa je spet začel delat,do sedaj!!!!
p.s.sem pa že imel spomladi enkrat probleme,da je kr prenehal delovat?in pol sm neki čaru,pa je spet začel delat,do sedaj!!!!
No da nadaljujem
včeraj sem ventilator odnesel k avtoelektričarju,in ko ga je priklopil na štrom,je delal kot bi bil pravkar naret,se pravi kot nov
in po trditvah tega štromarja
bi naj bil čisto v redu!!!!
No prej sem ga dal nazaj v avto,in je delal kakšne 20minut bp..........nč jasno.......očitno bo treba ta problem dodat k ostalim,kateri čakajo da se enkrat rešijo in ugotovim kje so napake..............
No prej sem ga dal nazaj v avto,in je delal kakšne 20minut bp..........nč jasno.......očitno bo treba ta problem dodat k ostalim,kateri čakajo da se enkrat rešijo in ugotovim kje so napake..............
Verjetno kak slab kontakt kje na ventilatorju.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG