Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Clio spet za eno leto registriran jaz pa brez denarja. :lol:

Pa menjal sem antifriz iz termostat. Nekaterim je znano, da ima RS ob normalni vožnji kazalec temperature vode malo pod sredino, ko ga stisneš zleze na črtico nad sredino in spet nazaj. No zdaj se hitro ogreje in ostane na črtici čez sredino. 8)
Uporabniški avatar
Symon

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
To-j-to za tak dnar. Drugič pa upam na boljše gume pa, da vidimo koliko pod 58 pride serijski RS 182. :lol:
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Naslednjič se ti pridružim.Sem mel namen priti ali prst na roki sem pozabil med karoserijo in motorjem. :lol:
Uporabniški avatar
Symon

zizek napisal/-a:Naslednjič se ti pridružim.Sem mel namen priti ali prst na roki sem pozabil med karoserijo in motorjem. :lol:
Ajajaj... Upam, da ne bo posledic. Pocajtaj se in se vidimo drugo leto na pisti. :)
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

Pa štirje šivi in 2tedna bolniške.To je posledica. Se vidimo na progi.:lol:
Uporabniški avatar
VentilaR
Kraj: Kranj - Radovljica

Odgovor Napisal/-a VentilaR »

hudc je! tud gledu sm ga na pisti koko se pele :D čs je pa tud zlo uredu :)
Uporabniški avatar
Symon

VentilaR napisal/-a:hudc je! tud gledu sm ga na pisti koko se pele :D čs je pa tud zlo uredu :)
Hvala. :oops: Mimogrede kakšen se ti je zdel zvok avspuha, če se spomniš? Popizdil bom, vsak dan bolj spušča. Tekom tedna bom šel do avspuharja, ki mi je naredil tole sranje in povprašal, če misli kaj popravljati za seboj ali grem raje kam drugam. :roll: Med flančnami spušča, flančna je tudi bolj švoh zašvasana in tudi med flančno in cevjo ni ne vem kaj, pa še nekje je spušččalo in je dal čez neko cev, jo na hitrco zašvasal - no tudi tam spušča. :evil:
Uporabniški avatar
VentilaR

ne spomnm se zvoka, bom pa mal pobrskal po videoposnetkih če je kje :wink:
uuu kritično! pejt povprašat :)
melonca'r
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a melonca'r »

Še moj komentar.. ..na navadnih gumah sem vozil 58.9xx kar se mi zdi dobro za 1.4 mlinček, potem sem si za dve rundi izposodil stare, skoraj že izrabljene Yokohama A048 in postavil čas 58,6xx (v drugi rundi bi šlo hitreje, pa sta mi 2 BMWja pokvarila 3 hitre kroge :lol:). V eni izmed rund (jaz sem bil na navadnih gumah) smo si lepo sledili: Symon, Spidojc in jaz.. ..razlike so bile minimalne, Symon je malenkost ušel, Spidojc me je pa malo oviral :lol:

edit: po pomoti zgrešil temo :roll:
Zadnjič spremenil melonca'r, dne 15 Nov 2010, 19:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Symon

mloncar napisal/-a:Symon, Spidojc in jaz.. ..razlike so bile minimalne, Symon je malenkost ušel, Spidojc me je pa malo oviral :lol:
Uuu, tista je bila spektakularna vožnja ja. :lol: To je bilo na začetku in ves čas sem gledal v špeglu Spidojca in še tebe za njim. Ravno v tisti rundi sem z desno šel kar po travi, da bi ja ušel :lol: samo kaj ko sem potem prišel nazaj na progo in je bil cel spektakel, ko so gume dobile grip. No ja malo sem ga lovil sredi šikane.

Drugače si pa dober nasprotnik. 8)

EDIT: VentilaR, če imaš pa kak posnetek pa ne branim, da ga daš na youtube. :)
Uporabniški avatar
VentilaR

brskam pa brskam pa sram me je! nimam niti enga videoposnetka sry Symon, pa drug let an :wink:
Uporabniški avatar
Symon

Ni panike. :)
Uporabniški avatar
skopusnik
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a skopusnik »

Slika

:)
The best place to watch a race is in the rear view mirror.
Uporabniški avatar
Symon

Uuu, lepa. :D Hvala.
Uporabniški avatar
Symon

En malo updejta:

Danes sem spet natankal (poraba celega tanka 7,8) ter se odpeljal domov. Motor je bil le delno ogret, ko sem speljal drugače pa takole je, če se lastniku RSa ne mudi in vozi v 4. in 5. prestavi tudi čez naselje. 8)
Torej, moja poraba iz službe (OMV je le ene 300m stran od službe) do doma:
http://www.youtube.com/watch?v=1aDOMsTFGFc

Tole sem dobil pa za rojstni dan. Najprej v službi:
Slika
In potem še doma:
Slika
Je pa tole skica iz tule: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 8261_n.jpg
Se opravičujem za bolj slabe fotke. :oops:

Danes sem pa dolil dober deci olja (po cca 3000km 8) ). Ker je zjutraj v tem mrazu volan malo trši sem se spomnil, da bi zamenjal ATF (tekočino za servo volan in avtomatske menjalnike). Sem tisto že rahlo temno rdečo tekočino izčrpal ven iz posode pa nalil lepo svežo rdečo. Ni vsa zamenjana ampak glede na to, da nekateri nikoli ne zamenjajo servo tekočine je to več kot dovolj. Ker mi je tekočine ostalo kar dosti bom ene parkrat ponovil postopek in bo na koncu čisto sveže olje. :lol:

Spomladi pa spet stroški ker mi je pregibna cev spet spustila in je baje že čas, da dam kaj boljšega gor. No ja, saj ropotanja sem se že navadil tako, da se mi sploh ne mudi. :lol:
Zaklenjeno