Obstaja še en problem pr smartovih feltnah da ni razmak šravfov pravi pa ne pašejo gor, preverjeno iz prve roke, kar se ppa tiče 175 gum gor orange maš prav sam fora je v tem tko k ti pravš, da če ni spuščena ne drsa larifari jest nism mel spuščene katre pa je že 165 guma na ovinkih drsala tko da no go , edina katrca k jaz osebno vem zanjo da ima lite feltne 15 col je od jana iz žiri enega od bratov k jih zbirata pa še tiste so 15 col narejene po nročilu original so ble pa mislm da mi je jan reku da za enega mg-ja tako da ja izbor feltn zelo zelo mejhn, pa če razmišljaš slučajno o predelavi na 4x100 šraufe je tut jeba tut v tej smeri smo že razmišljal preveč sranja se ne splača jebat s tem tako da, u te smeri že vse preštudiranoOrange napisal/-a:problem je v tem da če misliš dat gor feltne z velikim robom, je problem da bo ta rob prišel preveč vn in ne bo kul. 175 gume dobro zgledajo, to je pa tudi vse, vožnja s tem je praktično nemogoča, drgnilo je skos in povsodno če avto nebi mel spuščen, pol ni panike
bi pa zgledalo, kot da imaš terenca
![]()
drugače lahko daš gor katerekoli feltne si želiš, lahko ima tudi 5 šraufovfora je v tem, da daš potem lukne pošvasat in ti navtrajo nove, seveda samo 3, feltno daš štrihat in maš to kar si želiš
brezveze iskat feltne od smarta, ker so drage, pa še niso litke
![]()
jaz bom ostal pri alpinkah oz dolničarkah, odvisno s kero katrco se bom peljal
če maš pa kašno vprašanje pa brez problema vprašaj