Tko, da se splača mal okol poklicat.
Sem pa dal za servis pri 60k 180e. Za megane 1,5 dci na pooblaščenem.
Točno to sem naredil na moji Laguni III.Andyr26 napisal/-a:Glede olja in servisa je tako kot ti je že en napisal: Cena olja za DPF je 27,5EUR na netu pa 11 EUR.
Vem pa da imaš ti v garanciji in ne moreš sam oziroma pri popoldancu, lahko pa prineseš olje, pa si takoj privarèeval enih 100 EUR.
Ah sej se ne sekiram samo razmišlam ko imam kej cajta. Drugače sem pa še vedno vsako jutro dobre volje, ko se odrpavljam v službo, ker vem da se bom malo vozulaguna484 napisal/-a:Pri taki konjenici se ne sekiraj za servise ampak uživaj v vsej priviligiranosti tega pogona
Ni se take teme, lahko jo naredisWarpedOne napisal/-a:A že morda obstaja kje tema kjer bi lahko objavlali račune rednih servisov?
Da se mal vidi, kje smo. Ker to je reč ki jo nardiš načeloma redko in je mal težko ročno najt najcenejšega/najbolšega.
Na mojem računu je zanimiva postavka:
- kontrola ... 48 EUR
Sm šou mal gledat. Men so not natočil Efl Solaris DPF 5W30, 7.5 litrov. Zaračunal so mi ga 25 EUR za liter, torej 180 EUR.Andyr26 napisal/-a:Glede olja in servisa je tako kot ti je že en napisal: Cena olja za DPF je 27,5EUR na netu pa 11 EUR. Vem pa da imaš ti v garanciji in ne moreš sam oziroma pri popoldancu, lahko pa prineseš olje, pa si takoj privarčeval enih 100 EUR.