Clio 2003 nastavitev višine snopa luči

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Pro2Type
Kraj: Kranj

Clio 2003 nastavitev višine snopa luči

Odgovor Napisal/-a Pro2Type »

Mi lahko kdo pove kako se naštima višina snopa luči ker mi luči svetjo v tla od kar so mi menjal luči pa so za en drek višino naštimal. Tam sm na luči pod havbo vidu en kukr torx vijak nad enmu motorčkam, vsaj tko zgleda kukr en motorček, predvidevam da je to motorček za višino luči iz kabine.

Če ma kdo kako sliko kje se to naštima bi prosu.

Že v naprej hvala za pomoč
!!!! My EX Car !!!!!
Slika
Uporabniški avatar
Kyrius
Kraj: Wolfsberg

Odgovor Napisal/-a Kyrius »

levo od volana in malce nižje bi moralo biti nekakšno kolesce za nastavljanje višine. Precej na vlko so označene posamezne stopnje z številkami.

Kar se mene tiče mej tko ko je, da ne bojo vsi, ki bojo nasproti ali pred tabo vozili oslepeli :)
Uporabniški avatar
Pro2Type

To mi je jasno zakaj je tist kolešček. Zanima me kje pri lučeh v motornem prostoru je za naštimat. Itaq je tist kolešček na nuli ane!

Pustit pa ne morem ker svet v tla, tko da ce bom nastimal kot je treba nav nubenmu svetl v glavo, tko!

Zdej pa rabm kake pametne odgovore!
!!!! My EX Car !!!!!
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

z vrha luči je ena lukna in tam se nastavi. tako sem videl, ko so mi nastavlal na AMZS. slike pa nimam, da bi ti točno pokazal. probaj sam mal raziskat :wink:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Pro2Type

Sj to sm vidu sam nism bil 100% če je to to da nam kj polomu k so glih nove luči pa jih je mal škoda. Sj se mi nekak zdi kje je to za štelat sam sm mislu da ma kdo sliko :)
!!!! My EX Car !!!!!
Slika
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

nimaš kej polomit. probaj :)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Greš na tehnični pregled, daš fantam za eno pivo ali pa kofe in ti oni z napravo nastavjo višino luči tko kot morjo bit :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Pro2Type

TUd to opcijo s tehničnim s študiral sam k mam suščen avto, a se poj isto da naštimat, ker kukr sm bil jaz zmer na tehničnih mi ke zmer za sekundo dač tist pred luči pa je blo kao ok, pr prejšnmu avtu so pa luči svetle k da avto škili pa je blo kao ok.

Bom šu na tehničnga uprašat, sm že hotu dons pa sm reku bom še kle uprašu če ma kdo izkušnje ;)
!!!! My EX Car !!!!!
Slika
Uporabniški avatar
Edoedo

Odgovor Napisal/-a Edoedo »

pejt rajš na servis kjer ti za đabe to uštimajo ..daš za pir al pa kej ....
ker če boš sam štelu neki ne boš naštiimu točno.. loh ti bo ena gor avijone osvetljevala druga pa čist dol... kar zelo mot nasproti vozeče.. sigurn si že na kej podobnega naletu na cesti .. tko da ja ..pel na servis boš meu saj za sigurn najen ..

LP
Odgovori