Mi lahko kdo pove kako se naštima višina snopa luči ker mi luči svetjo v tla od kar so mi menjal luči pa so za en drek višino naštimal. Tam sm na luči pod havbo vidu en kukr torx vijak nad enmu motorčkam, vsaj tko zgleda kukr en motorček, predvidevam da je to motorček za višino luči iz kabine.
z vrha luči je ena lukna in tam se nastavi. tako sem videl, ko so mi nastavlal na AMZS. slike pa nimam, da bi ti točno pokazal. probaj sam mal raziskat
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Sj to sm vidu sam nism bil 100% če je to to da nam kj polomu k so glih nove luči pa jih je mal škoda. Sj se mi nekak zdi kje je to za štelat sam sm mislu da ma kdo sliko
TUd to opcijo s tehničnim s študiral sam k mam suščen avto, a se poj isto da naštimat, ker kukr sm bil jaz zmer na tehničnih mi ke zmer za sekundo dač tist pred luči pa je blo kao ok, pr prejšnmu avtu so pa luči svetle k da avto škili pa je blo kao ok.
Bom šu na tehničnga uprašat, sm že hotu dons pa sm reku bom še kle uprašu če ma kdo izkušnje
pejt rajš na servis kjer ti za đabe to uštimajo ..daš za pir al pa kej ....
ker če boš sam štelu neki ne boš naštiimu točno.. loh ti bo ena gor avijone osvetljevala druga pa čist dol... kar zelo mot nasproti vozeče.. sigurn si že na kej podobnega naletu na cesti .. tko da ja ..pel na servis boš meu saj za sigurn najen ..