Ne resno, a je v ozadju kak nesporazum oz. zamera od prejšnjega vodstva al kaj? Ker po tanovem smo zadn let drugi v vodstvu in skušamo klub spravt na mal višji nivo pa me sam zanima čemu je to treba =) Kot je že rok napisu
Je to vse res. Slovenija je majhna in gorata deželaLittle_tortilia_boy napisal/-a:eno uprašanje, kar vsem "nam"...noben z ventilarjem ni v tej temi, tko da sklepam, da tud dostopa nimajo, pa vseen majo avte z renault sport oddelka, ne me narobe razumet, z nobenim od njih nimam prov posebi lepih odnosov, kar je tud razlog ločenih druženj, kar je tud bistvo mojga pisanja, tko da če ste za, Urban nared eno temo, tole prestav tja pa, da mal podebatiramo, v čem je fora, da se ločujemo na rs-e pa ventilarje in se med sabo kr mal "grdo" gledamo. Ne poznam tok preteklosti, če so od tam mogoče zamere, vem samo, da sm že ene parkrat reku, da bi mel skupna srečanja, pa "ventilarji" niso za in siljo na svoje. Drgač mi je vseen, kako se komu dobiva, samo smešn mi je, da se nas dobi 5-7 RS-ov, pa njih prov tko, ko bi lohk bli skp že kr ena spodobna skupina.
P.S. vem ne pišem lepo
lp Rok
Nismo recimo angleži, ko majo recimo meeting na katerga pridejo lahko samo RUMENI ClioRS ph2 pa se jih nabere 30! Al pa RB pa jih je 50 in več. Al pa samo BELE turbo petke pa jih je 15 in tako naprej.
Ampak mamo recmo mi RS meet in nas je 5 ker se ostali kr nekak počutte užaljene al kaj, k piše RS meet pa nimate zadi značke RenaultSport kljub temu da vozte avto iz tega oddelka in pol kr kao ne smete pridt pa take fore. Noben ni to reku in noben ne bo. Če hočmo delat photosession kjer bojo štirje RSi bojo štirje RSi, če je pa general meeting pa lahka pridete vsi še enkrat povem =) Brezveze da se neki tko ločujemo!