težava z 1.5 dCi

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Deniss
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Deniss »

očitno se moje težave nadaljujejo... zbrisal so napako samo se je spet pojavla je pa 100% problem v stopalki, ker ni prisotnega nebenega cukanja ali pa da bi avto težje vžigal... mogoče bi lahko probal z drugo stopalko... a ma kdo za posodt :D ??
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Deniss napisal/-a:očitno se moje težave nadaljujejo... zbrisal so napako samo se je spet pojavla je pa 100% problem v stopalki, ker ni prisotnega nebenega cukanja ali pa da bi avto težje vžigal... mogoče bi lahko probal z drugo stopalko... a ma kdo za posodt :D ??
Samo konekto rzgubi stik! Zmizi ga malo!
Uporabniški avatar
jurre

Odgovor Napisal/-a jurre »

ma prerez tm kable, vrz tist konektor stran pa zacin direkt :D jz mam tko narejeno in je od takrat mir :)
Deniss

Sm ga že 2x odklopu prklopu pa še kr isto, očitno bom mogu res zacint :roll:

še enkrat hvala za odgovore
Deniss

Še neki novega ko se lučka na armaturi prižge se povišajo obrati v prostem teku na 1000 obr/min. Komu kej jasno?
Deniss

Evo mene spet z novim problemckom :? stopalka za gas zdaj deluje OK samo se mi je danes zjutraj ko sem pohodil sklopko ugasnil, rdeča lučka motor pa napis v njem stop. Avto je bil mrzu, ko se je ogrel je bilo use ok. Kje tiči problem?? (Ali pa se samo heca zmano ker je prvi april :roll: )
Uporabniški avatar
RiDDicK
Moderator
Kraj: KRANJ

Odgovor Napisal/-a RiDDicK »

pri meni je bilo isto sem zamenjal svečke in konektor pri gasu odcvikal in sciniv skup od takrat naprej se mi ni nikoli več prižgala
Enim je treba vse dvakrat povedat, enim je treba vse dvakrat povedat.
Odgovori