Clio 1.8 16V l.94 - se tanou 16v (Prodan)
Jaz bi jih tudi navadno špricnu in tudi v belo. Pomoje najboljša kombinacija.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Kakšni sredinski pokrovčki, to je sam balastnightmare napisal/-a:...
Aja Schkorc ali imaš ti na svojih sredinske pokrovčke ali si zadevo rešil kako drugače?
Ne nimam pokrovčkov in niti nisem opazil, da bi kaj "manjkalo", meni zgleda čist ql:

Kar se pa distančnikov tiče, pa jih na teh na zgornji fotki ne rabim, ker je v redu ET. 15" pa še sploh nisem poskusil dati na avto
Sicer nisem ekspert iz strojništva, ampak mislim da z distančniki ne bi smelo biti problemov (seveda dokler ne boš v projekt distančniki na kakršen koli način vpletal cromata
Na naših "dirkalnih" avtih vozimo navadne distančnike nekje od 20-30mm večinoma s stojnimi vijaki. Po kar precej grobo prevoženih ovinkih (z dirkalnimi gumami) še ni bilo problemov (tok-tok).
Distančniki tipa B? To misliš "adapterje", s katerimi potem dvakrat vijačiš vse skupaj? Meni ta sistem ni všeč in ga ne bi uporabljal. Več kot je vijakov, večja je možnost kakšne napake. Zame no-go.
Naj pa še kak strojnik pove mnenje.
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si
- Primož Five
- Kraj: Logatec
Navaden kit nastane bulast in potem imaš dodatno delo in sranje s feltnami, preverjeno na mojih,mogoče pa le obstaja malo bolj obstojen temp. kit.
Če imaš že enkrat "huda" platišča ne premišljuj in daj "mokro" barvati, samo moje mnenje.
Glede strojniških tem, dejansko bi moral obremenit povezavo pesto-distaničnik-platišče in potem po moje izračunati def. materiala, vsak bučman ve da ga tukaj najbolj pokasira diskančnik. Je pa res, več vijakov ko je, manjša obremenitev je na en vijak....kakšne sile pa nastajajo dejansko tukaj pa ne vem.
Če imaš že enkrat "huda" platišča ne premišljuj in daj "mokro" barvati, samo moje mnenje.
Glede strojniških tem, dejansko bi moral obremenit povezavo pesto-distaničnik-platišče in potem po moje izračunati def. materiala, vsak bučman ve da ga tukaj najbolj pokasira diskančnik. Je pa res, več vijakov ko je, manjša obremenitev je na en vijak....kakšne sile pa nastajajo dejansko tukaj pa ne vem.
No Schkorc to sem teu slišat, da tudi na slalomih vozite z dokaj debelimi distančniki in je vse ql. Potem bo tudi pri meni.
Stojne vijake misliš, da jenavojna palica v pestu in nato matica,drži?
Kje pa se tole dobi? Kar garnitura in pa cena ker pri nas sem že iskal pa ni bilo.
Primož hvala za razlago.
No sem pa danes videl srebrne Speedlinke 2012 16col na na seniku al espejsu in zgledajo obupno.
Šou do tipa, da bi jih odkupu pa ni biu preveč za.
Kje pa se tole dobi? Kar garnitura in pa cena ker pri nas sem že iskal pa ni bilo.
Primož hvala za razlago.
No sem pa danes videl srebrne Speedlinke 2012 16col na na seniku al espejsu in zgledajo obupno.
Šou do tipa, da bi jih odkupu pa ni biu preveč za.
Mater schorc, tole sliko tvojga Clio-ta dej pa kar dol rajš, ker ko bo dal nightmare jih na svojga sploh ne bo zanimiv. Edin če ga prebarva na srebrno...laka itak počas zmanjkuje 
Za stojne sem ti reku, v IK Sport-u je blo 56€ za 16 vijakov in 16 matic
Drugač pa če se odločiš, ti lahko zrihtam peskanje in prašno barvanje za simbolično ceno, če vzameš v zakup da ti ni problem čakat 1 mesec za oboje skp
Za stojne sem ti reku, v IK Sport-u je blo 56€ za 16 vijakov in 16 matic
Drugač pa če se odločiš, ti lahko zrihtam peskanje in prašno barvanje za simbolično ceno, če vzameš v zakup da ti ni problem čakat 1 mesec za oboje skp
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Ja to mislim. Meni pride to prav, ker menjujem distančnike in platišča, pa da nimam potem 100 različnih vijakov, drugače je pa vseeno, če je vijak. Pa pri meni malo čudno zgleda, ker tiste dolge navojne palice štrlijo iz platiščnightmare napisal/-a:...
Kje pa se tole dobi? Kar garnitura in pa cena ker pri nas sem že iskal pa ni bilo.![]()
...
Ceno sem že pozabil, sem pa stojne vijake kupil v A3Mu
Kdaj lahko pripeljem platiščakmetek napisal/-a:...
Drugače pa ni straha, da platišča ne bi zgledala na nightovem Cliu, edino mala so
LP, Primož
Avtoslalom? Več na www.amd-sempeter.si