Montaža kabla v clio II

Vse o ozvočenju avtomobilov
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

Hm jaz zvocnike zadaj imam, res da pri opremi Dynamique lux, oce jih pri dynamique tudi ima (oba 5 vratna) in pri prejsnem trivratnem cliotu sem jih tudi imel (privilege).
Za slabse opreme pa ne vem...
Uporabniški avatar
flashridr

Odgovor Napisal/-a flashridr »

billabong oprema jih nima zadaj. Vsaj pri meni jih ni. Niti ni visokotoncev v armaturi. Imaš pa konektor pod ročko za odpiranje havbe in malo pomeriš kateri kabli so tam za zadnje zvočnike ter jih pocvikaš in dodaš nove kable do zadnjih vrat (oz zadnjega dela pri 3 vratni različici)

Mislim pa da je bilo o tem že ogromno napisanega tako da malo pobrskaj po forumu in ti bo kaj več jasno.

LP Flash
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

barossa45 napisal/-a:Da si mal sposodm temo, ima clio II zvočnike v zadaj ? Kašna boljša oprema?
moj clio l. 02 ima stock 6 zvočnikov, cd radio, obvolanske + veksler pod sedežem original alpine za 6CD-jev 8)
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

flashridr napisal/-a:billabong oprema jih nima zadaj. Vsaj pri meni jih ni. Niti ni visokotoncev v armaturi. Imaš pa konektor pod roèko za odpiranje havbe in malo pomeriš kateri kabli so tam za zadnje zvoènike ter jih pocvikaš in dodaš nove kable do zadnjih vrat (oz zadnjega dela pri 3 vratni razlièici)

Mislim pa da je bilo o tem že ogromno napisanega tako da malo pobrskaj po forumu in ti bo kaj veè jasno.

LP Flash
Moj Clio Billabong l.03 je imel serijsko (oziroma je bila takrat možnost doplačila) radio s CDjem, obvolanske komande, 13cm zvočnik v vratih + visokotnce v armaturi in 13cm srednje-nizkotonske zvočnike zadaj.
Slika
Uporabniški avatar
barossa45

Odgovor Napisal/-a barossa45 »

Mene zanima za 5-vratno verzijo. Imamo bilabong kjer serisko ni radia blo sploh.
Kje pa so zadaj ? V polici ? oz tisti del k si ne dvigne ?
Uporabniški avatar
jurre

v zadnjih vratih so, tam pri polici jih se pri nikomur nisem videl
Uporabniški avatar
barossa45

Mogoče kej tazga ?
Slika
Uporabniški avatar
jurre

ja na tistem mestu ja..sam je pac original tist pokrovcek cez, kakor pri sprednjih vratih :)
Uporabniški avatar
barossa45

To pomeni, da samo iz enega razbitega tapete dol, pa je to to :)
Električni pomik stekel majo tudi zadaj ?
Uporabniški avatar
jurre

aja, mas drugacno tapeto? Nisem vedel, sem mislu da je samo pac luknja pa pokrovcek cez za zvocnik :oops:

El. pomik zadaj tudi obstaja ampak zeloo redek. Se jaz ga nimam pri skoraj vsej opremi, vem samo za Fastday-ovega cliota da ima, ker je initiale oprema.
Uporabniški avatar
colmar
Kraj: Podreca center evrope

Odgovor Napisal/-a colmar »

jest sem tudi tam pri zajli za odpiranje pokrova motorja spravu 25mm2
potem pa po pragovih, pa do prtlaznika do dveh ojacevalcev
renault ruls
Odgovori