Hm jaz zvocnike zadaj imam, res da pri opremi Dynamique lux, oce jih pri dynamique tudi ima (oba 5 vratna) in pri prejsnem trivratnem cliotu sem jih tudi imel (privilege).
Za slabse opreme pa ne vem...
billabong oprema jih nima zadaj. Vsaj pri meni jih ni. Niti ni visokotoncev v armaturi. Imaš pa konektor pod ročko za odpiranje havbe in malo pomeriš kateri kabli so tam za zadnje zvočnike ter jih pocvikaš in dodaš nove kable do zadnjih vrat (oz zadnjega dela pri 3 vratni različici)
Mislim pa da je bilo o tem že ogromno napisanega tako da malo pobrskaj po forumu in ti bo kaj več jasno.
flashridr napisal/-a:billabong oprema jih nima zadaj. Vsaj pri meni jih ni. Niti ni visokotoncev v armaturi. Imaš pa konektor pod roèko za odpiranje havbe in malo pomeriš kateri kabli so tam za zadnje zvoènike ter jih pocvikaš in dodaš nove kable do zadnjih vrat (oz zadnjega dela pri 3 vratni razlièici)
Mislim pa da je bilo o tem že ogromno napisanega tako da malo pobrskaj po forumu in ti bo kaj veè jasno.
LP Flash
Moj Clio Billabong l.03 je imel serijsko (oziroma je bila takrat možnost doplačila) radio s CDjem, obvolanske komande, 13cm zvočnik v vratih + visokotnce v armaturi in 13cm srednje-nizkotonske zvočnike zadaj.
aja, mas drugacno tapeto? Nisem vedel, sem mislu da je samo pac luknja pa pokrovcek cez za zvocnik
El. pomik zadaj tudi obstaja ampak zeloo redek. Se jaz ga nimam pri skoraj vsej opremi, vem samo za Fastday-ovega cliota da ima, ker je initiale oprema.