ne vžiga!
Lahko je pa štarter adijo, prjele krtačke. Malo potolči po štarterju pa probaj
http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;Jaz mam podobne probleme z meganom letnik 2004, bencinar. Zjutraj ko vsedem avto, dam kartico v režo stisnem start gumb na armaturki izgine vse in čez čas se pojavi napis STEERING LOCKED ter zasveti service lučka. Potem parkrat dam ven kartico pol pa vžge. Kaj bi lahko to blo ? Je že kdo imel podobne težave ?
lp
seba
lp
seba
Takoj na servis, dajo na računalnik in drži fige, da se pojavi ta napak tudi takratseba20 napisal/-a:Jaz mam podobne probleme z meganom letnik 2004, bencinar. Zjutraj ko vsedem avto, dam kartico v režo stisnem start gumb na armaturki izgine vse in čez čas se pojavi napis STEERING LOCKED ter zasveti service lučka. Potem parkrat dam ven kartico pol pa vžge. Kaj bi lahko to blo ? Je že kdo imel podobne težave ?
lp
seba
Najbrž je problem z ključem, da ne prepozna kodo... ti utripa kaka lučka proti kraji hitreje na armaturki ?? Ti ključ odklepa avto normalno ali slabše? Mogoče je tudi baterija slabša. Si poizkusil z drugim ključem, ti isto dela? Če ja, je težava v avtu nekje...
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
Ta težava se mi je pojavila že 2x. Avto mi normalno odklepa, z drugim ključem še nisem poizkusil. Ta problem se mi pojavlja zjutraj, čez dan se mi to še ni zgodilo, tak da ne vem če bodo kaj odkrili če ga priklopijo na računalnik. Bom pa poizkusil z drugim ključem. Glede lučke pa nevem povedat. Bom posvečal več pozornosti.