ne vžiga!

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Drmo
Kraj: Garage

Odgovor Napisal/-a Drmo »

Če vergla potem ni nikol akumulator...Preveri grelne svečke.
Enigma motorsport
rslove
Kraj: Odpad renojev ;)

Odgovor Napisal/-a rslove »

varovalke so pod volanom in poleg akumulatorja
Uporabniški avatar
Drmo.JR
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a Drmo.JR »

Lahko je pa štarter adijo, prjele krtačke. Malo potolči po štarterju pa probaj
Slika http://www.enigma-motorsport.si" onclick="window.open(this.href);return false;
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

kaj pa čitalec kartic? tudi to bi lahko bil vzrok
Uporabniški avatar
flashridr
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a flashridr »

Mislim, da će je kartica potem normalno vergla samo vžge ne (Izkušnje iz lagune). Prej ko ne je kaka varovalka ali pa kot je nekdo že prej omenil štarter.

LP Flash
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

odvisno
sem imel problem ko se kartica ni dobro nalegala na oba kontakta, lučke vse normalno prižgale, kliknil start gumb, je sam kliknilo in gotovo (izkušnje iz lagune :P )

tako da je lahko res kr nekaj stvari
Uporabniški avatar
MARK01

Odgovor Napisal/-a MARK01 »

varovalka za štarter je na plus klemi

l.p.
seba20

Odgovor Napisal/-a seba20 »

Jaz mam podobne probleme z meganom letnik 2004, bencinar. Zjutraj ko vsedem avto, dam kartico v režo stisnem start gumb na armaturki izgine vse in čez čas se pojavi napis STEERING LOCKED ter zasveti service lučka. Potem parkrat dam ven kartico pol pa vžge. Kaj bi lahko to blo ? Je že kdo imel podobne težave ?

lp
seba
Uporabniški avatar
MasTTer
Kraj: Lendava (MS)

Odgovor Napisal/-a MasTTer »

seba20 napisal/-a:Jaz mam podobne probleme z meganom letnik 2004, bencinar. Zjutraj ko vsedem avto, dam kartico v režo stisnem start gumb na armaturki izgine vse in čez čas se pojavi napis STEERING LOCKED ter zasveti service lučka. Potem parkrat dam ven kartico pol pa vžge. Kaj bi lahko to blo ? Je že kdo imel podobne težave ?

lp
seba
Takoj na servis, dajo na računalnik in drži fige, da se pojavi ta napak tudi takrat :)

Najbrž je problem z ključem, da ne prepozna kodo... ti utripa kaka lučka proti kraji hitreje na armaturki ?? Ti ključ odklepa avto normalno ali slabše? Mogoče je tudi baterija slabša. Si poizkusil z drugim ključem, ti isto dela? Če ja, je težava v avtu nekje...
Megane Coupe 3 RS CUP <-> 2.0 T <-> 2010
Megane Coupe 1, ph2 <-> 1.6 16V <-> 1999 - prodan 2010
seba20

Odgovor Napisal/-a seba20 »

Ta težava se mi je pojavila že 2x. Avto mi normalno odklepa, z drugim ključem še nisem poizkusil. Ta problem se mi pojavlja zjutraj, čez dan se mi to še ni zgodilo, tak da ne vem če bodo kaj odkrili če ga priklopijo na računalnik. Bom pa poizkusil z drugim ključem. Glede lučke pa nevem povedat. Bom posvečal več pozornosti.
Odgovori