št. šasije
št. šasije
Zdravo,
mogoče kdo ve, če se da glede na št. šasije izvedeti katera izvedenka CLIO-ta je avto. Ali je to billabong,extreme,storia....?
Hvala!
lp,Primož F.
mogoče kdo ve, če se da glede na št. šasije izvedeti katera izvedenka CLIO-ta je avto. Ali je to billabong,extreme,storia....?
Hvala!
lp,Primož F.
...sn se prehitro veselil.... na rač imam linux in kolk vidim, Dialogys nima instalacije za ta OS ampak samo za windowse, wmware-a se mi pa ne da instalirati,......
bi lahko mogoče koga naprosil, da mi pogleda za določeno št. šasije od Renaul Clio-ta katera izvedenka je to (billabong,extreme,dynamique), sevede, če je to sploh razvidno iz te aplikacije....?
bi lahko mogoče koga naprosil, da mi pogleda za določeno št. šasije od Renaul Clio-ta katera izvedenka je to (billabong,extreme,dynamique), sevede, če je to sploh razvidno iz te aplikacije....?
Billabong ima serijsko ročno klimo, modro-sive sedeže (prvi Billabongi so imeli tudi modro letvico na armaturi).vepar napisal/-a:billabong ima zeleno kombinacijo, extreme oranžno(črtne kode), navaden dynamiqe je črn.
ExtremeI ima oranžne črtne kode, oranžno obrobo števcev in serijsko ročno klimo, ExtremeII pa sivo-modro kombinacijo notranjosti, modro obrobo števcev in serijsko avtomatsko klimo in senzor za dež.
Imaš pa še kar nekaj drugih različic opreme (authentique confort/pack, dynamique pack/luxe, expression, privilege, Initiale Paris, itd...)
Daj sliko notranjosti in povej kateri letnik je, pa bomo že s skupnimi močmi ugotovili katero opremo ima
Kaj je pa te moj zaen extrem? oranžne števce,sedeže! senzora za dež nimam imam pa avtomatsko klimo! To je že extrem III?Stupo napisal/-a:Billabong ima serijsko ročno klimo, modro-sive sedeže (prvi Billabongi so imeli tudi modro letvico na armaturi).vepar napisal/-a:billabong ima zeleno kombinacijo, extreme oranžno(črtne kode), navaden dynamiqe je črn.
ExtremeI ima oranžne črtne kode, oranžno obrobo števcev in serijsko ročno klimo, ExtremeII pa sivo-modro kombinacijo notranjosti, modro obrobo števcev in serijsko avtomatsko klimo in senzor za dež.
Imaš pa še kar nekaj drugih različic opreme (authentique confort/pack, dynamique pack/luxe, expression, privilege, Initiale Paris, itd...)
Daj sliko notranjosti in povej kateri letnik je, pa bomo že s skupnimi močmi ugotovili katero opremo ima