a sevede, ni rezverve pri 182kmetek napisal/-a:Tista modra piksna na desni je za krpanje gume?
Clio RS 182
Ta dekca ima že oreng zgodovino, je moj edini spremljevalec v že treh če ne štirih avtih, pomoje sem že čustveno navezan nanjo.Koncar napisal/-a:drgač pa simon, brez zamere, sam tista zelena deka u prtlažniku pa tok bode u oči da sm kr ekran ugasnuhehe, dej pust tist lep črn podn
edin če si kej vozu notr pa da si meu za zaščito?
Si mi dal pa fajn idejo, da poiščem kakšno črno ali pa bolj umirjeno.
Fancy shit =) ENkrat ko se vidmo mi morš povedat kje si dubu gasilnga pa zkaj si spet na stock podvozju 
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Clio II ph2 RS 172 - sold
Clio III ph1 RS 197 F1 Team - sold
Clio II ph2 RS 182 - sold
Clio IV ph2 RS Trophy - sold
Seat Leon Cupra ST 300 4drive - family car
Mitsubishi Lancer EVO VIII MR - weekend car
Long time no see.
Ko ker sem se bližal okrogli cifri (150.000) sem se odločil, da spet malo zamenjam olje (uradno vsakih 20.000km). Olje iz Herkulesa s poštnino 43€, Oljni filter 12€, menjava olja vsakih 10.000km: neprecenljivo.

Vmes sem imel še trenutek navdiha ko sem bil ravno na našem travniku in naredil dve fotki. Tko spotoma...

Danes pa sem zamenjal olje in oljni filter.

Kaj naj rečem za teh 150.000km? Avspuh se počasi poslavlja, gume so itak potrošni material
pa menjalnik bi lahko bil boljši. Vse ostalo pa več ali manj OK. Kak čriček sem ter tja ampak nič takšnega kar ne bi WD40 rešil. Aja in še ena fora kako sem "delno recikliral" nekaj zlaufanega olja. Pomazal sem podaljšek in še nekatere črne plastike na avtu (okoli meglenk, zadnji odbijač in plastiko nad avspuhoma, špegli.... Lahko se smejete ampak je bolje kot vsak maxi brill in cenejši in učinkovitejši kot kak glicerin. Pomažeš pa zbrišeš. In madežev od poliranja (končno) ni več.
Ko ker sem se bližal okrogli cifri (150.000) sem se odločil, da spet malo zamenjam olje (uradno vsakih 20.000km). Olje iz Herkulesa s poštnino 43€, Oljni filter 12€, menjava olja vsakih 10.000km: neprecenljivo.

Vmes sem imel še trenutek navdiha ko sem bil ravno na našem travniku in naredil dve fotki. Tko spotoma...

Danes pa sem zamenjal olje in oljni filter.

Kaj naj rečem za teh 150.000km? Avspuh se počasi poslavlja, gume so itak potrošni material
Tistole s plastiko morm tut jz probat ja
Drgač pa velk travnik

Drgač pa velk travnik
Clio II ph2 1.2 16V Billabong - sold
Hehe samo sem tudi sam opazil isto. Ko sem mazal s čistilom se je cunja malo mazala, ko sem s conditionerjem pa isto. Samo ko sem obrisal čistilo je bilo usnje še vedno malo mat, ko sem pa s conditionerjem premazal pa s čisto čez čas obrisal se je pa usnje svetilo kot, da ga sploh ne bi obrisal. Delal sem pa kar z unimi cunjcami, ki jih dobiš na vsaki bencinski, za poliranje avta.Shusuglao napisal/-a:je šlo s conditionerjem več svinjarije stran kot s cleanerjem
na koncu nisem več vedel, al gre barva stran, ali je še vedno tako svinsko
si že kaj probal negovat?
Ni pa nič mastno. Se tudi čuti, da je usnje kot novo, skratka je fajn zadeva pa še poraba je majhna.
No spet nekaj "novega". Zmontiral sem nazaj original čeljusti in 280mm
diski. Diski so Ferodo HC (high carbon) blank. Zadaj sem že zadnjič menjal diske in ugotovil, da so ploščice že zelo na koncu pa sem še te zdaj zamenjal.
Povzetek: novi diski in ploščice vse okoli.
Aja hladilno bom pa zamenjal v kratkem ker kaže že bolj malo minusa. Ker sem picajzlast bom preventivno menjal še termostat pa mogoče novo zavorno tekočino vlil ker zdaj sem jo samo dolil, da sem prezračil sistem.
diski. Diski so Ferodo HC (high carbon) blank. Zadaj sem že zadnjič menjal diske in ugotovil, da so ploščice že zelo na koncu pa sem še te zdaj zamenjal. Povzetek: novi diski in ploščice vse okoli.
Aja hladilno bom pa zamenjal v kratkem ker kaže že bolj malo minusa. Ker sem picajzlast bom preventivno menjal še termostat pa mogoče novo zavorno tekočino vlil ker zdaj sem jo samo dolil, da sem prezračil sistem.