ogledalo za clio
- reno_audio
Pomoje da ne paše ker je drugačne oblike.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
No da še jaz odgovorim, da boste v bodoče vedeli.
Pred kakimi 2 leti je tudi meni steklo šlo v maloro. Točno voznikovo ogrevano na clio-tu l.1995.
Pa sem izvedel da pašejo vsi modeli stekel za cliote od l.95-naprej za čisto novega cliota nisem prepričan.
Kasneje sem kupil steklo ogrevano asferično za model clio II in je pasalo čisto lepo v l.95.
Samo toliko da boste vedeli da pašejo vsa stekla na vse modele razen na starejše od l.94 tisti kateri imajo trikotna ogledala.
LP Flash
Pred kakimi 2 leti je tudi meni steklo šlo v maloro. Točno voznikovo ogrevano na clio-tu l.1995.
Pa sem izvedel da pašejo vsi modeli stekel za cliote od l.95-naprej za čisto novega cliota nisem prepričan.
Kasneje sem kupil steklo ogrevano asferično za model clio II in je pasalo čisto lepo v l.95.
Samo toliko da boste vedeli da pašejo vsa stekla na vse modele razen na starejše od l.94 tisti kateri imajo trikotna ogledala.
LP Flash
Samo štrom? Sej ubistvu lahko dobim kompleten špegu z vsem kar zraven paše... zdej če je samo plus in minus od kontakta je to res minimalen problem kar se vezave tiče.clio open napisal/-a:Od clia III ne paše, oz. bom raje rekel, da ni iste oblike - saj ima ogledala od megane II.
Clio II sicer ni imel samozatemnitvenega; kako je vezano pa tudi ne vem, a po moje je vežno le, da imata fotodiodi elektriko, od kje jo pa potegneš je pa stvar iznajdljivosti. Aja, pa ne dela dokler ni kontakta.
Mi se tu vsi ne pogovarjamo o isti stvari. Eni govorite o notranjem ogledalu eni o zunanjem. Po pravici povedano niti meni ni jasno točno za katero se gre ampak glede na to da ga zanima samo stekleni del se gre za zunanje ogledalo.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
- reno_audio
Napokalo mi je zunanje desno ogledalo.Se skoraj ne vidi,tako da bom zamenjal ko bo priložnost.schik napisal/-a:Mi se tu vsi ne pogovarjamo o isti stvari. Eni govorite o notranjem ogledalu eni o zunanjem. Po pravici povedano niti meni ni jasno točno za katero se gre ampak glede na to da ga zanima samo stekleni del se gre za zunanje ogledalo.
Clio 1.2...