motor 2.0, 16v, turbo
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
motor 2.0, 16v, turbo
Kakšno imate kaj mnenje o tem motorju, se kaj kvarijo, kakšne so porabe, vzdrževanje,...
Za primer tale laguna:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3870123&show=1
Lp, Gass
Za primer tale laguna:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3870123&show=1
Lp, Gass
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
pr tem motorju vsaj veš zakaj pije 15, kr tud leti za 15NejcZ napisal/-a:Baje 9 litrov normalna vožnjagagi´d hype napisal/-a:Teli rori so popolnoma mimo..
Drugače pa naj bi ta motor bil super, sej ga majo megani RS, tko da kok js vem fajni, ampak požrešnSicer pa itak tut če 15 spije, sam da je fajn
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
-
etore
- blue racer
- Kraj: Novo mesto
Najprej moraš ugotovit, če ti znese, tak avto si privoščit - s tem mislim celoto; nakup, vzdrževanje (eventuelna popravila - kupuješ rabljen avto), registracijo in morda še kaj!blue racer napisal/-a:Ja tile rori so itk mim sej se jih da dol uzet...![]()
Drgač sm se pa menu z enim lastnikom iste sam da je karavan pa prav da ma porabo od 8-11, kr solidni, se mi zdi!
Moje mnenje: ni panike tankat mal več, mene bl skrbi kako dat 1500 evrov + za registracijo vsak let!
Lp, Gass
Poznam folk, ki je šel preko svojih zmožnosti in to pelje v konkretne težave in stalno živčnost, ker so skoz brez financ!
No, zavarovanje mogoče polovica od 1500€ če si mal znajden (brez popustov pri bonitetnih razredih, z AO+ in mladim voznikom recimo
)
Drugače pa ja, logično da je takuj dražje vzdrževanje, večja porabe in vse, js gledam za nečim podobnim zato, ker bom delal bistveno manj kilometrov kot sedaj in bi rad da za tistega jurja kar bom naredil na mesec, da uživam takrat
Drugače pa ja, logično da je takuj dražje vzdrževanje, večja porabe in vse, js gledam za nečim podobnim zato, ker bom delal bistveno manj kilometrov kot sedaj in bi rad da za tistega jurja kar bom naredil na mesec, da uživam takrat