motor 2.0, 16v, turbo

Vse ostale teme
Uporabniški avatar
blue racer
Kraj: Novo mesto

motor 2.0, 16v, turbo

Odgovor Napisal/-a blue racer »

Kakšno imate kaj mnenje o tem motorju, se kaj kvarijo, kakšne so porabe, vzdrževanje,...
Za primer tale laguna:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3870123&show=1

Lp, Gass
Slika
** Bit podgurc je luksuz **
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Tudi mene zanima.. bi rad mel hitro limuzino u kratkem.. 8)
Uporabniški avatar
Zmaj
Kraj: Camnique

Odgovor Napisal/-a Zmaj »

Tole pa je atraktivno za videt! 8)
Uporabniški avatar
IcEm4n
Kraj: LJ kotel

Odgovor Napisal/-a IcEm4n »

ni švoh, sam teli rori so mi mal mim.
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

Teli rori so popolnoma mimo..

Drugače pa naj bi ta motor bil super, sej ga majo megani RS, tko da kok js vem fajni, ampak požrešn :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

redki model lagune bi rekel 8)
lepa je... :D
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
NejcZ

gagi´d hype napisal/-a:Teli rori so popolnoma mimo..

Drugače pa naj bi ta motor bil super, sej ga majo megani RS, tko da kok js vem fajni, ampak požrešn :wink:
Baje 9 litrov normalna vožnja :) Sicer pa itak tut če 15 spije, sam da je fajn 8)
Uporabniški avatar
Nos
Kraj: Šentjernej-Kranj

Odgovor Napisal/-a Nos »

NejcZ napisal/-a:
gagi´d hype napisal/-a:Teli rori so popolnoma mimo..

Baje 9 litrov normalna vožnja :) Sicer pa itak tut če 15 spije, sam da je fajn 8)
pr tem motorju vsaj veš zakaj pije 15, kr tud leti za 15 :lol: :lol:
.::Fiat-crap:: Nissan-cool:: Renault-renault:: VW-boring:: Renault-again:: Renault sport-sporty:: BMW-mmmmm::.
Uporabniški avatar
Zmaj

Hehe, 9 pije men motor 1.8 120KM! :oops:

Izpušni cevi pa bi bili res lahko vdelani v plastiko noter, ne pa da nek uzpodi ven štrlita, če je kako nek prstižen model, vrhunec ponudbe praktično! :roll:
Uporabniški avatar
gagi'd hype
Kraj: od sevnice do Ljubljane

Odgovor Napisal/-a gagi'd hype »

JožaGulikoža napisal/-a:Hehe, 9 pije men motor 1.8 120KM! :oops:

Izpušni cevi pa bi bili res lahko vdelani v plastiko noter, ne pa da nek uzpodi ven štrlita, če je kako nek prstižen model, vrhunec ponudbe praktično! :roll:

Nista original.. :wink:
Slika
Za vas se trudimo urejati naslovno stran, zato nam bo v veselje, če malo pokukate :D
etore

Odgovor Napisal/-a etore »

normalno da tebi pije 8l 1,8 120km če je morš tiščat da kam gre. tam daš pa pou majn gasa in gre bolj. turbine delajo čudeže. realno mislim da je 9,5-10l kar za avto z 200km ni dosti. meni pije 325i 12,5 :lol:
Uporabniški avatar
blue racer
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a blue racer »

Ja tile rori so itk mim sej se jih da dol uzet... :D
Drgač sm se pa menu z enim lastnikom iste sam da je karavan pa prav da ma porabo od 8-11, kr solidni, se mi zdi!

Moje mnenje: ni panike tankat mal več, mene bl skrbi kako dat 1500 evrov + za registracijo vsak let!

Lp, Gass
Slika
** Bit podgurc je luksuz **
Uporabniški avatar
Zmaj

blue racer napisal/-a:Ja tile rori so itk mim sej se jih da dol uzet... :D
Drgač sm se pa menu z enim lastnikom iste sam da je karavan pa prav da ma porabo od 8-11, kr solidni, se mi zdi!

Moje mnenje: ni panike tankat mal več, mene bl skrbi kako dat 1500 evrov + za registracijo vsak let!

Lp, Gass
Najprej moraš ugotovit, če ti znese, tak avto si privoščit - s tem mislim celoto; nakup, vzdrževanje (eventuelna popravila - kupuješ rabljen avto), registracijo in morda še kaj! :oops:

Poznam folk, ki je šel preko svojih zmožnosti in to pelje v konkretne težave in stalno živčnost, ker so skoz brez financ! :roll:
Uporabniški avatar
NejcZ

No, zavarovanje mogoče polovica od 1500€ če si mal znajden (brez popustov pri bonitetnih razredih, z AO+ in mladim voznikom recimo :) )

Drugače pa ja, logično da je takuj dražje vzdrževanje, večja porabe in vse, js gledam za nečim podobnim zato, ker bom delal bistveno manj kilometrov kot sedaj in bi rad da za tistega jurja kar bom naredil na mesec, da uživam takrat 8)
Uporabniški avatar
gasperg

Odgovor Napisal/-a gasperg »

Meni v laguni coupe trenutno povprečje kaže 9,6 ... veselje pa se začne tam pri 2800 pa do konca:)
lp
Odgovori