lp Laky
Kateri senzor?
Kateri senzor?
Pozdravljeni.Včeraj se mi je zgodilo,da mi Laguna dci ni hotela nekaj časa vžgati
Pred tem sem se normalno pripeljal do doma,po eni uri pa ni hotela vžgati,samo zaganjač je zaganjal vendar ni vžgala.Preveril sem črpalko,vendar dela,v kaj drugega se pa nisem poglabljal.Nekajkrat sem še probal vžgat in mi je preden sem čisto spraznil akumulator vžgala in nato ugasnila.Avto sem kasneje vžgal na kleme z drugega akumulatorja,avto pa je vžgal normalno.Malo sem se pozanimal in sem zvedel,da radi crkujejo senzorji,včasih pa samo nagajajo en čas.Sem malo pred dopustom in nebi rad,da mi crkuje med dopustom,in me zanima kater senzor in kje se nahaja,je treba pogledat,spucat ali zamenjat,da bo stvar delovala kot je treba.Na armaturi se pa ni prižgala nobena lučka.
lp Laky
lp Laky
Doktor DJ hvala za odgovor,sem pozabil napisat da imam starejšo Laguno 2000 1,9 dci,vseeno hvala za tvoj trud.Danes se mi je spet ponovilo,se pripeljem do trgovine in parkiram.Pridem čez 2 uri nazaj spet noče vžgat,počakam eno uro(vmes mal probavam vžgat)potem se me pa usmili in vžge,mislm,za popizdit
,a ni to senzor odmične gredi
in kje se nahaja???
- Sebastijan
- Kraj: Slovenska Bistrica