Meage Scenic II Dynamique Lux 1.9dCi, 2004 - LED update

Predstavite Vašega Renault-a
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Stric ima isto 1.9 dci Dynamic Luxe in ga je čipal na okrog 150KM in mislim da cca. 380Nm? navora. Avto je raketa, poraba pa se mu je zmanjšala za 2dcl. Mu pa laufa že več k 3 leta brez problema :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
ozi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ozi »

kmetek napisal/-a:Stric ima isto 1.9 dci Dynamic Luxe in ga je čipal na okrog 150KM in mislim da cca. 380Nm? navora. Avto je raketa, poraba pa se mu je zmanjšala za 2dcl. Mu pa laufa že več k 3 leta brez problema :wink:
:shock:
več infos prosim.
:!:
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Kaj pa? Vem da ma na letnih (mislim da 225/45-17") tako porabo kot jo je imel prej ko ni bil čipan na 205/55-16" (original pač), mislim da okrog 6.5-7l/100km. Vozi precej mešano, relacije, AC, regionalke, nekaj malega mesta...

Težav pa res še ni imel nobenih, pa je naredil že kar nekaj kilometrov z njim. Čipal ga je pa ko je bil avto star 2 leti in cca. 30.000 km. Ne vem, pomoje nimaš kej falit s čipanjem. Če ga paziš kot je treba in menjaš olje na 15-20k km mislim da ne bo problema :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
BlueAngel
Kraj: NM

Odgovor Napisal/-a BlueAngel »

prov ubijalsko zgleda 8) ,...škoda sm k niso še prva stekla zatemnjena,si jih ziher po tanovem zakonu temnil,...čuvaj ga :wink:
Državni prvak v kategoriji PRO STREET ter pokalni prvak severno vzhodne slovenije v kategoriji STREET OUT LOOK za leto 2010!!!(20 STYLING AWARDS )
ozi

Odgovor Napisal/-a ozi »

LED update, junij 2010. glej prvi post.
Uporabniški avatar
MuRiCi
Kraj: Kärnten

Odgovor Napisal/-a MuRiCi »

zelo lep :D vse kar je nareto mu nenormalno paše,še felne(sm mev iste,sicer 16ke,pa so me ful razočarale) :?
Zadnjič spremenil MuRiCi, dne 07 Jun 2010, 23:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
mega16
Kraj: Primorska

Odgovor Napisal/-a mega16 »

Čudovit avto! Veliko varnih kilometrov ti želim!
Reno je zakon!
Uporabniški avatar
drhouse
Kraj: Sežana (okolica)

Odgovor Napisal/-a drhouse »

Prekrasen... Sva gledala z Majo Scenica preden sva Lagunco vzela!

Zanima me glede ledic: kje in koliko €? :lol:
Uporabniški avatar
andrej86
Kraj: Lenart v Slovenskih goricah

Odgovor Napisal/-a andrej86 »

lep scenic 8)
ozi

Odgovor Napisal/-a ozi »

Sem prav žalosten.
:(

LED lampice se mi nenormalno pregrevajo in po nekem času pričnejo utripat kot nevrotični lightshow. Malo sem se pozanimal in bojda je to zato, ker nek bic-fic-mic (nimam pojma), ki krmili lampice ne sfolga frekvenčnega delovanja LED lamp. :?:

To naj bi bila stvar avtomobila in če ne gre ne gre. Bojda se ne da postoriti nič. Stare lampe notri in zaključit zgodbo. Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj in če se da tak efekt odpravit?

hvala
ozi

Odgovor Napisal/-a ozi »

clio open napisal/-a:OK, avto je bil prehvaljen, sam men je bl v oči padla bajta... A je tvoja? Neki tazga bi prec meu, se odpovem avtu takoj... Je pa hud scenic, predvsem oprema me fascninira :D
Hvala lepa, vsem. To mi ugaja, ker sam zelo zenim z občutkom prirejene stvari. Bajta v ozadju je bajta staršev. Sam živim s svojo familijo v Ljubljani.
Odgovori