Meage Scenic II Dynamique Lux 1.9dCi, 2004 - LED update
Kaj pa? Vem da ma na letnih (mislim da 225/45-17") tako porabo kot jo je imel prej ko ni bil čipan na 205/55-16" (original pač), mislim da okrog 6.5-7l/100km. Vozi precej mešano, relacije, AC, regionalke, nekaj malega mesta...
Težav pa res še ni imel nobenih, pa je naredil že kar nekaj kilometrov z njim. Čipal ga je pa ko je bil avto star 2 leti in cca. 30.000 km. Ne vem, pomoje nimaš kej falit s čipanjem. Če ga paziš kot je treba in menjaš olje na 15-20k km mislim da ne bo problema
Težav pa res še ni imel nobenih, pa je naredil že kar nekaj kilometrov z njim. Čipal ga je pa ko je bil avto star 2 leti in cca. 30.000 km. Ne vem, pomoje nimaš kej falit s čipanjem. Če ga paziš kot je treba in menjaš olje na 15-20k km mislim da ne bo problema
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
Prekrasen... Sva gledala z Majo Scenica preden sva Lagunco vzela!
Zanima me glede ledic: kje in koliko €?
Zanima me glede ledic: kje in koliko €?
Renault Laguna Grandtour Dynamique Lux 1,9 dCi + Renault Clio II Storia 1.2 16V + Renault 4 GTL Gordini to-be + EX Renault Clio 1 1.2 RT + EX Renault 19 1,4 TR Europa
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Vsi z veseljem servisirani pri Astilbi!
Sem prav žalosten.
LED lampice se mi nenormalno pregrevajo in po nekem času pričnejo utripat kot nevrotični lightshow. Malo sem se pozanimal in bojda je to zato, ker nek bic-fic-mic (nimam pojma), ki krmili lampice ne sfolga frekvenčnega delovanja LED lamp.
To naj bi bila stvar avtomobila in če ne gre ne gre. Bojda se ne da postoriti nič. Stare lampe notri in zaključit zgodbo. Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj in če se da tak efekt odpravit?
hvala
LED lampice se mi nenormalno pregrevajo in po nekem času pričnejo utripat kot nevrotični lightshow. Malo sem se pozanimal in bojda je to zato, ker nek bic-fic-mic (nimam pojma), ki krmili lampice ne sfolga frekvenčnega delovanja LED lamp.
To naj bi bila stvar avtomobila in če ne gre ne gre. Bojda se ne da postoriti nič. Stare lampe notri in zaključit zgodbo. Zanima me, če ima kdo kaj izkušenj in če se da tak efekt odpravit?
hvala
Hvala lepa, vsem. To mi ugaja, ker sam zelo zenim z občutkom prirejene stvari. Bajta v ozadju je bajta staršev. Sam živim s svojo familijo v Ljubljani.clio open napisal/-a:OK, avto je bil prehvaljen, sam men je bl v oči padla bajta... A je tvoja? Neki tazga bi prec meu, se odpovem avtu takoj... Je pa hud scenic, predvsem oprema me fascninira