Nakup olja
Glej, tvoj komentar bom kar preskočla, ker se ne mislim s takimi primitivci in takimi primitivnimi odgovori ukvarjat, kot so tvoji.umlinar napisal/-a:urosr napisal/-a:uprašaš za mnenje, dobiš mnenje, pol se pa razjeziš?
jst tud uporabljam to jagrovo olje, pa zaenkrat vse vredu, sam me pa tud zanima odkod takšna razlika v ceni...
nima smisla....baba kot baba ... z glavo u drek
Če pa imaš takšno mnenje o ženskah, potem pa nekaj ni v redu s tabo in uboga tista, ki te ima oziroma te bo imela. Prosim pa te, v imenu vseh žensk, da prej dobro premisliš, kaj napišeš na forum, ki je namenjen za izmenjavo informacij in ne za žalitev.
@MaTeO: Ja, vzela sem ga v Melju zraven Koletnika.
Renault Laguna Grandtour 1.9dci priv.lux l.04
http://www.mimovrste.com/artikel/342006 ... nf-5w40-5lJaaN napisal/-a:Mimovrste; original, račun in roba takšna kot mora biti.
Pa enkrat večja cena
za 10W40 :
http://www.mimovrste.com/artikel/342006 ... i-10w40-4l
Grem danes pogledat v Jagra
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Po čem si pa ti tako prepričan da pa ta roba iz mimovrste je 100% taka kot mora biti. Kaj si dobil še kakšno dodatno garancijo? Si dal olje na analizo? Kako pa veš, da je original? Tudi to olje iz Jagra je original zaprto, pa tudi račun dobiš, tako kot v vsaki trgovini. Prosim za pojasnilo, ker zdaj pa res več ne razumem, pa da nebo potem se spet kakšen pojavil z žalitvami, ki bo rekel baba kot baba... z glavo v drek.JaaN napisal/-a:Mimovrste; original, račun in roba takšna kot mora biti.
LP!
Renault Laguna Grandtour 1.9dci priv.lux l.04
Vsa ta olja so enaka pa ni važno ali plačaš 4€/l ali pa 30€/l. Pri nakupu večjih količin jih vsi dilerji dobijo za male pare po litru (prežvečeno že n-krat). 100% pa nihče ne more biti prepričan v kvaliteto (tudi če je "almighty" pooblaščenčevo olje). Je pa logično da tisti, ki se skeširajo 100% ali več za enako olje, zagovarjajo svojo "bistroumnost"
.
We are forced to act as if we are free...
Avto je star 1 leto, pri 15k sem menjal olje pri mojem mehaniku, ki mi je popravljal prejsni avto. Na uradni servis sem peljal zaradi garancije in stampiljke (30k) k Renault Gospeti v Litiji in to trikrat (prvic, zadnjic in nikoli vec). Sem jih opozoril ko sem pripeljal avto se za pikice od zime na laku, ce bi pogledal in ce bi se dalo popravit. Ko pridem iskat avto, ne bu ne mu. Jebes tak odnos.Stupo napisal/-a:Pri keri avtohiši pa?sranjemir napisal/-a:Jaz sem sedaj imel servis pri prvih 30.000 km na uradnem servisu in prinesem seboj 5l Elf olja iz Leclerca (kupil 5+2 litra za 39,90€), pa mi zenska (sefica) rece da ga ne bodo vzeli, kao da obstajajo olja nepreverjenih dobaviteljev, pa nekaj tezila z garancijskimi pogoji. Nic, placal 122€ za 5l olja (77€), filter 23€ in delo 32€. Tako da bom spet naslednjih 15k naredil menjavo pri popoldancu. Ne mores verjeti, kako me zazirala, kje sem menjal olje, ker ni bil originalni oljni filter.
Jaz sem prinesel svoje olje (kupljeno na mimovrste) in so mi ga brez problema zamenjali.
To nisem hotel pod garancijo (mi je jasno da ne gre), ampak ce bi pogledali in koliko bo stalo. Drugace pa ja, na Megane 3 so se mi ze pojavili cricki na voznikovih vratih in na pokrivni plastiki volana. Ce je cesta malce valovita, slisim notri v vratih kot da bi nekaj lahkega pokalo in je nadlezno kot pes. Zvok prihaja iz srednjega dela proti zadnjim vratom. Na sumu imam tudi zunanjo gumo na vratih.Stupo napisal/-a:Pikic od kamenčkov ti ne bodo popravljali pod garancijo, ker to ni krivda Renaulta.
Heh pri nas na gorenjskem te trgovine na žalost ni tako da sem kr na mimovrste kupu za 23€ kar tudi ni slaba cena napram trgovinam z avtodeli kjer isto olje prodajajo za 45 €
Zdej me pa zanima kolk olja gre v 1.4 55Kw motor letnik 2001 oz kje hudiča v knjižici piše ker sem našel samo katera olja so primerna za avto.
3,5 L ?
Zdej me pa zanima kolk olja gre v 1.4 55Kw motor letnik 2001 oz kje hudiča v knjižici piše ker sem našel samo katera olja so primerna za avto.
3,5 L ?
Ohoho...anyy napisal/-a:Po čem si pa ti tako prepričan da pa ta roba iz mimovrste je 100% taka kot mora biti. Kaj si dobil še kakšno dodatno garancijo? Si dal olje na analizo? Kako pa veš, da je original? Tudi to olje iz Jagra je original zaprto, pa tudi račun dobiš, tako kot v vsaki trgovini. Prosim za pojasnilo, ker zdaj pa res več ne razumem, pa da nebo potem se spet kakšen pojavil z žalitvami, ki bo rekel baba kot baba... z glavo v drek.JaaN napisal/-a:Mimovrste; original, račun in roba takšna kot mora biti.
LP!
Kje sem kritiziral robo iz Jagra oz. kjerkoli komentiral tvoj post/mnenje?
Malo se ohladi in 2x premisli kaj napišeš (še prej pa 2x preberi kdo kaj napiše).
Tisto brez računa je letelo na razne dilerčke iz bolhe, ki prodajajo olje na stopnji kakovosti cekina.
Mimovrste sem izpostavil zato, ker poznam situacijo in lahko brez slabe vesti trdim, da je olje takšno kot mora biti. Prav tako kot ti za Jagra (ki ga ne poznam in zato ne komentiram).
Upam, da sem dovolj jasno napisal. Kdo koga napada/žali?
2,0 TFSI & Clio III 1.4 16v Dynamique