Crknil "rikverc" Clio '97

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
Clio97
Kraj: Ljubljana

Crknil "rikverc" Clio '97

Odgovor Napisal/-a Clio97 »

Ko ima hudič mlade, jih ima veliko. :twisted: Danes zjutraj, ko sem hotel parkirati rikverc, mi menjalnik ni in ni hotel iti v pozicijo za rikverc. Oz. šel je v pozicijo za rikverc, vendar avto je namesto nazaj peljal naprej. Tisti "štilček" pod ročko menjalnika, ki ga dvigneš in daš v "prvo prestavo", da greš lahko rikverc, je čisto mehak in kar "pleše" gor in dol... Včeraj zvečer sem še normalno parkiral nazaj. :( Zdaj pa me zanima a je fuč samo "rikverc" al je to začetek konca menjalnika kot celote... :?
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

tisti štilček je samo varovalka da ne daš v rikverc tako kot ostale prestave, če dvigneš tisto plastiko okol šalthebla se bo že vidl v čem je problem, če je problem seveda v tem štilčku. Lahko da si ga odlomil in varovalka ostane dol, tudi ko ti potegneš tisto gor da bi dal v rikverc. No snem dol tisto okol pa poglej kva se je zgodl :D
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Lahko da se je samo zajla snela ali pa počila, daj stran tisto "manšeto" okol menjalnika pa boš vidu kaj je narobe.
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
schik
Kraj: Črnomelj

Odgovor Napisal/-a schik »

Ja verjetno se je zajla snela ali pa poknila.
Uporabniški avatar
zizek
Kraj: Lendava-Trimlini

Odgovor Napisal/-a zizek »

kmetek napisal/-a:Lahko da se je samo zajla snela ali pa počila, daj stran tisto "manšeto" okol menjalnika pa boš vidu kaj je narobe.
x2
Uporabniški avatar
Clio97
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Clio97 »

Potrebna je bila menjava prestavne ročice zaradi strgane zajle. Celotna menjava je bila zato, ker je to en kos (jebiga). Strošek: 170 €... :x
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

kaj ni nobenga po kosih na netu pa da bi to za kišto pira dobu?
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Jao človek, šel bi na avto.net, najdu prvega razbitega clio-ta ki je blizu tebe pa šel to dol snet. Grem stavit da več kot 20€ ne bi dal za ročko, pot do tja in nazaj pa magar če bi ti prjatu ki zna to naredu :mad:

Mene je pršla čist usak komplet z ohišjem in vsem za Clia II 10€ :wink:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
ales30

Odgovor Napisal/-a ales30 »

Clio97 napisal/-a:Potrebna je bila menjava prestavne ročice zaradi strgane zajle. Celotna menjava je bila zato, ker je to en kos (jebiga). Strošek: 170 €... :x
170eur jao.za ta denar že celega takega cliota dobim.
Odgovori