Crknil "rikverc" Clio '97
Crknil "rikverc" Clio '97
Ko ima hudič mlade, jih ima veliko.
Danes zjutraj, ko sem hotel parkirati rikverc, mi menjalnik ni in ni hotel iti v pozicijo za rikverc. Oz. šel je v pozicijo za rikverc, vendar avto je namesto nazaj peljal naprej. Tisti "štilček" pod ročko menjalnika, ki ga dvigneš in daš v "prvo prestavo", da greš lahko rikverc, je čisto mehak in kar "pleše" gor in dol... Včeraj zvečer sem še normalno parkiral nazaj.
Zdaj pa me zanima a je fuč samo "rikverc" al je to začetek konca menjalnika kot celote... 
tisti štilček je samo varovalka da ne daš v rikverc tako kot ostale prestave, če dvigneš tisto plastiko okol šalthebla se bo že vidl v čem je problem, če je problem seveda v tem štilčku. Lahko da si ga odlomil in varovalka ostane dol, tudi ko ti potegneš tisto gor da bi dal v rikverc. No snem dol tisto okol pa poglej kva se je zgodl 
Ja verjetno se je zajla snela ali pa poknila.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
Jao človek, šel bi na avto.net, najdu prvega razbitega clio-ta ki je blizu tebe pa šel to dol snet. Grem stavit da več kot 20€ ne bi dal za ročko, pot do tja in nazaj pa magar če bi ti prjatu ki zna to naredu
Mene je pršla čist usak komplet z ohišjem in vsem za Clia II 10€
Mene je pršla čist usak komplet z ohišjem in vsem za Clia II 10€
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku 
-
ales30