Živjo, mene zanima če je že kdo imel podobno napako.
Pred kratkim se normalno zjutraj peljem v službo, a kar naenkrat sred poti zapiska števec, napiše stop in avto ugasne. Hvalabogu da sn meu malo več hitrosti not, da sem zapeljal z glavne ceste.
Avto normalno vergla, ampak noče užgat. Imel sem ga na testerju kjer je javlo napako modul grelnih svečk al neki tazga. Menjam tisto avto vseeno ne užge. Pogovarjam dalje z mehanikom,.. Sumima na vtrajnostni senzor, menjama ne deluje. Nato menjava še senzor pri črpalki zopet ne užge. Preverima delovanje ter pritisk črpalke za nafto, normalno dela a avto ne užge.
Ker sva bla vztrajna iščeva dalje,.. odstranima in zamenjava vse varovalke,avto spet ne dela,... menjava releje avto ne užge,...
Še danes ga imam v garaži, pa ne najdem problema,... ima mogoče še kdo kakšno zamisel?
Scenic II 1.5dci okvara
Re: Scenic II 1.5dci okvara
Če pumpa dela (una pomožna)...preveri še glavno črpalko če deluje oziroma ima pritisk.
Drugače pa mislim, da so šle šobe...
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Scenic II 1.5dci okvara
Napaka je samo modul grelnih svečk! Menjal sem mu vse senzore in releje! Temperaturo vse kaže vredi samo vžgat noče!Tommy30 napisal/-a:Če pumpa dela (una pomožna)...preveri še glavno črpalko če deluje oziroma ima pritisk.
čez čas se je pa začelu avtu mešat! Prvo so začeli brisalci skakat sami od sebe brez kakšnega kontakta, drugič se je vklopo ventilator,tretjič je javo da so vsa vrata odprta! Te stvari so se dale izkopit samo da se je odklopo akumulator!
Avto pe je že imel enkrat problem z števcom!
Se še komu sanja kaj bi lahko blo narobe?