tole je prašno barvanje.kmetek napisal/-a:To barvanjo navadno ali prašno? Potemtakem bi prišel okvir od kolesa (cca. 2kg) recimo 3,2€?
Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)
ja prašno je ampak ne more ti zaščitit ko barva vsaj v SIPu ne ker gre to prvo na pranje felga čer različne kemikalije potem pa na nanos praha ( statika ) in potem še v peč na pribljižno 200 stopinj...
če bi se pa dalo zaščitit bi pa jast tudi dal krake črne in rob poliran
ampak nisem mogu dat
lahko pa kontaktiraš Scythe iz foruma on pa sam peska felte pa ma enga ko se prav z feltnami okvarja jih prašno barva pa mogoče tam bi ti pa lahko naredu mogoče...
Lp.
Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.
drugače pa mi je bil najbolj všeč tam, čisto na začetku ko si se znebil tistega spojlerja in zamenjal luči. osebno bi tam odnehal
drugače pa mi je bil najbolj všeč tam, čisto na začetku ko si se znebil tistega spojlerja in zamenjal luči. osebno bi tam odnehal
.::TEAM SPIRIT::.
cenej ga je pršl dat taprav karbon gor, ko pa tisto nalepko, verjem se je prej pozanimal. tk da je tole cenej varianta, pa še 100x boljši 3d efekt, kar pa z nalepko nikol ne bi mel.rok46 napisal/-a:ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.
no traparije pa ne trosit...nalepka dražja od karbonawily napisal/-a:cenej ga je pršl dat taprav karbon gor, ko pa tisto nalepko, verjem se je prej pozanimal. tk da je tole cenej varianta, pa še 100x boljši 3d efekt, kar pa z nalepko nikol ne bi mel.rok46 napisal/-a:ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.
.::TEAM SPIRIT::.
- 16v-Twingoo
- Kraj: Celje
ja avto bo do konec poletja takšen kot je...
V jeseni pa pride cel kompletno prebarvan v perla belo, streha pride globinsko pobarvana na črno ( efekt = kot da je barva pod 1cm stekla ) vse linije v odbijačih pridejo zalite s plastiko tako da bodo odbijači tudi clean look ter celi v barvi avta, letvice na vratih ter ogledala pridejo karbonski in podalški gredo stran ker verjetno bo še šel bol v podn
aja pa meglenke pridejo nazaj v odbijač kakor so ble, razen če ne najdem kakšnih bol hudih ter diskretnejših
V jeseni pa pride cel kompletno prebarvan v perla belo, streha pride globinsko pobarvana na črno ( efekt = kot da je barva pod 1cm stekla ) vse linije v odbijačih pridejo zalite s plastiko tako da bodo odbijači tudi clean look ter celi v barvi avta, letvice na vratih ter ogledala pridejo karbonski in podalški gredo stran ker verjetno bo še šel bol v podn
aja pa meglenke pridejo nazaj v odbijač kakor so ble, razen če ne najdem kakšnih bol hudih ter diskretnejših
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
če mene kaj vprašaš tele za spredaj
http://www.mstyling.net/shop/renault/cl ... 2-e12.html
pa tele za v odbijač
http://www.mstyling.net/shop/ostalo/ang ... a-n76.html

ampak to j sam moj okus ti pa po svoje nared

http://www.mstyling.net/shop/renault/cl ... 2-e12.html
pa tele za v odbijač
http://www.mstyling.net/shop/ostalo/ang ... a-n76.html
ampak to j sam moj okus ti pa po svoje nared
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !