Clio II ph1 1.4 Prodam Gewinde (NOVE)

Predstavite Vašega Renault-a
Odgovori
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

kmetek napisal/-a:To barvanjo navadno ali prašno? Potemtakem bi prišel okvir od kolesa (cca. 2kg) recimo 3,2€? :lol:
tole je prašno barvanje.
Uporabniški avatar
Sash
Kraj: Šempeter pri Celju

Odgovor Napisal/-a Sash »

ja prašno je ampak ne more ti zaščitit ko barva vsaj v SIPu ne ker gre to prvo na pranje felga čer različne kemikalije potem pa na nanos praha ( statika ) in potem še v peč na pribljižno 200 stopinj... :onfire: če bi se pa dalo zaščitit bi pa jast tudi dal krake črne in rob poliran :? ampak nisem mogu dat :( lahko pa kontaktiraš Scythe iz foruma on pa sam peska felte pa ma enga ko se prav z feltnami okvarja jih prašno barva pa mogoče tam bi ti pa lahko naredu mogoče... :D

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
MaTe0
Kraj: Pohorje

Odgovor Napisal/-a MaTe0 »

Vrjetno ko boš dal pa kake hude felne tak kot si reko črne, bo pa malo jači :) Ogledala pa streho še :)
Renault Megane Mk2 Ph2 1.4 16v
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.

drugače pa mi je bil najbolj všeč tam, čisto na začetku ko si se znebil tistega spojlerja in zamenjal luči. osebno bi tam odnehal :wink:
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
wily
Kraj: Prebold

Odgovor Napisal/-a wily »

rok46 napisal/-a:ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.

drugače pa mi je bil najbolj všeč tam, čisto na začetku ko si se znebil tistega spojlerja in zamenjal luči. osebno bi tam odnehal :wink:
cenej ga je pršl dat taprav karbon gor, ko pa tisto nalepko, verjem se je prej pozanimal. tk da je tole cenej varianta, pa še 100x boljši 3d efekt, kar pa z nalepko nikol ne bi mel.
Uporabniški avatar
Sash

ja cenej me ni glih pršl amapak nalepka se ne sveti je kot barva ta pravi karbom pa se na soncu blešči po sliki se ne vidi tako sej če bomo kdaj na kakem meetu skupi boš videl zakaj se gre :D
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Nalepka te pride cca. 20€/m2, karbon pa ni glih pocen kolkr vem :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
rok46
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a rok46 »

wily napisal/-a:
rok46 napisal/-a:ok, karbon pa to...samo v čem je fora če je karbon priliman na obstoječ prtlažnik in havbo? mogli bi bit samo iz karbona da bi bil nek učinek (manjša teža), ker drugače bi blo boljše da bi dal samo nalepko karbon look čez in bi blo vse skupi ceneje.

cenej ga je pršl dat taprav karbon gor, ko pa tisto nalepko, verjem se je prej pozanimal. tk da je tole cenej varianta, pa še 100x boljši 3d efekt, kar pa z nalepko nikol ne bi mel.
no traparije pa ne trosit...nalepka dražja od karbona :roll:
.::TEAM SPIRIT::.
Uporabniški avatar
Sash

dans sem avto opral ker je bil svinjski od dežja ter blata in sem za foro naredu še 2 slikci :lol:

Slika
Slika

Lp.
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
16v-Twingoo
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a 16v-Twingoo »

Ja ka pa strehe se neboš dotiku?? Bela bo?? Pa vsaj meglenke dej v odbijač ker je tk prazn..
Itq pa.. Stvar Okusa :roll:
Uporabniški avatar
Sash

ja avto bo do konec poletja takšen kot je... :roll:

V jeseni pa pride cel kompletno prebarvan v perla belo, streha pride globinsko pobarvana na črno ( efekt = kot da je barva pod 1cm stekla ) vse linije v odbijačih pridejo zalite s plastiko tako da bodo odbijači tudi clean look ter celi v barvi avta, letvice na vratih ter ogledala pridejo karbonski in podalški gredo stran ker verjetno bo še šel bol v podn :twisted: :lol:

aja pa meglenke pridejo nazaj v odbijač kakor so ble, razen če ne najdem kakšnih bol hudih ter diskretnejših :P
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
boncl
Kraj: Kovor

Odgovor Napisal/-a boncl »

če mene kaj vprašaš tele za spredaj
http://www.mstyling.net/shop/renault/cl ... 2-e12.html
pa tele za v odbijač
http://www.mstyling.net/shop/ostalo/ang ... a-n76.html
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ampak to j sam moj okus ti pa po svoje nared :D :D
Če ni vsak dan zanimiv pol je brezveze !
Uporabniški avatar
ZZ-717
Kraj: Ljubljana - Šentvid

Odgovor Napisal/-a ZZ-717 »

sorry sam je mal smešn s to črno haubo :lol:

k da bi ga skp sestavu cliota iz dveh... enga belga pa enga carbon wnb ;)
Slika
Uporabniški avatar
Sash

ja za meglenke se zda zgodit da bi kej tazga uzeu :twisted: sam luči pa verjetno nebom menju :roll: bomo vidli vse je mogoče
:lol:
Clio 1.4 l.99
R5 1.4 Five - SOLD
Volvo 850 T5
Uporabniški avatar
laguna484
Kraj: Celje

Odgovor Napisal/-a laguna484 »

Tale clio ni nč smešn-dans sm ga sreču pred Šempetrom in zgleda noro hud :shock: nemorš verjet kak dober pride ta hauba! A se mi je sam zdel al si pomahu ker je tut temn avto zarad šip:) Ta tedn še delam na pouno pol pa obvezno pade pijača.

lp
Odgovori