Koliko pa stane takšna nova prestavna ročica pa nimam pojma imam pa pač tisto prestavno bunko kjer za rikverc potisneš jeziček gor proti stropu, sam itk ker je to Renault je stvar pomoje zelo draga zato razmišljam o kakšni nalepki
Znucana prestavna ročica - bunka..
Znucana prestavna ročica - bunka..
imam sledeč problem pri Meganu letnik 2003 1,9Dci se mi je prestavna ročica že čisto znucala ampak samo tisti vrhnji del kjer je označenih 6 prestav, ostala prestavna bunka je odlično ohranjena. Zdej me pa zanima a se da kje dobit kkšno tako močno plastificerano nalepko da se jo prelepi čez, ker stvar trenutno iz vizualnega stališča zgleda obupno saj je popolnoma znucan tist prostor kjer piše koliko prestav imam...
Koliko pa stane takšna nova prestavna ročica pa nimam pojma imam pa pač tisto prestavno bunko kjer za rikverc potisneš jeziček gor proti stropu, sam itk ker je to Renault je stvar pomoje zelo draga zato razmišljam o kakšni nalepki
-
megane-dci-91
Jaz sem jo menjal na mojem Meganu pribl. pol leta nazaj.
Lahko zamenjate celo bunko-najbolje, če je od Megana, da se samo zamenja.Jaz sem dajal gor Lagunino in je blo treba par predelav.
Če pa mate usnje še nepoškodovano se da zamenjat samo tista ploščica, vendar je potrebno bunko vzeti dol.
Ni pa nič prilepljeno, ampak je stvar samo nataknjena.Zavrtite za 90° v levo ali desno in "izpulite" bunko.Če ne gre lepo poskusite malo vrseti levo-desno, da se zrahlja.Je pa nataknjena na nekakšen stožec in je kr problem dol dobit.
Predno začnete odstranjevati bunko še iztaknite manšeto prest. ročice.
Lahko zamenjate celo bunko-najbolje, če je od Megana, da se samo zamenja.Jaz sem dajal gor Lagunino in je blo treba par predelav.
Če pa mate usnje še nepoškodovano se da zamenjat samo tista ploščica, vendar je potrebno bunko vzeti dol.
Ni pa nič prilepljeno, ampak je stvar samo nataknjena.Zavrtite za 90° v levo ali desno in "izpulite" bunko.Če ne gre lepo poskusite malo vrseti levo-desno, da se zrahlja.Je pa nataknjena na nekakšen stožec in je kr problem dol dobit.
Predno začnete odstranjevati bunko še iztaknite manšeto prest. ročice.
-
megane-dci-91
Odvisno od nivoja opreme.Pri bogatejših paketih je ročka usnjena in vanjo je vstavljena ploščica, na kateri je narisana shema prestav.
Pri osnovnejših paketih pa je ročka iz črne plastike in ima vgravirane številke.Če maš takšno ročka se pomojem neda popravt..morš zamenjat.Poiščš kakšno lepo rabljeno na odpadu.
Pri osnovnejših paketih pa je ročka iz črne plastike in ima vgravirane številke.Če maš takšno ročka se pomojem neda popravt..morš zamenjat.Poiščš kakšno lepo rabljeno na odpadu.
-
megane-dci-91