@Drmo.JR: Ne skrbi, saj ni nič pametnega za povedati

...
...
Avto ne bo šel v dele zato mi ne pošiljajte PMjev (hecam se

)... Kopalnica je "pod streho", ostalo stanovanje bo pa malo počakalo... sedaj so po dolgem času (vsaj za kratek čas

) na vrsti (vsaj delno) moje želje povezane z avtomobili.... Kot že večkrat sem tudi na tem mestu želel narediti nekaj povsem drugega, ko se je začelo delati, se je delalo pa nekaj čisto tretjega... komplicirano itak

. V glavnem namesto 1.8 motorja ostaja originalni 1.4...
Seveda sem se prej že precejkrat sprehajal po raznih spletnih straneh in si delal lušte, ampak kot mnogi nisem nikoli nič naročil

. Poleg vsega je bil funt tokrat zelo ugoden, zato sem se še bolj opogumil... končno sem enkrat za spremembo stvari celo dodajal v "košarico"

lol...
Nabralo se je nekaj nepotrebnih in nekaj še bolj nepotrebnih bedarij:
-UPRATED HEAD GASKET SET (da vidim to čudo

)
-UPRATED / HIGH TENSILE HEAD BOLTS (to me še bolj zanima)
-BOTTOM END GASKET KIT (nič pametnega)
-PISTON RINGS ( -||- )
-THRUST WASHERS ( -||- )
-UPRATED VALVE STEM SEALS ( -||- )
-TIMING CHAIN TENSIONER ( -||- )
-TIMING CHAIN ( -||- )
-KTR LARGER MAIN JET ( -||- )
-KTR .90 AIR CORRECTOR ( -||- )
-MIXTURE SCREW ( -||- )
-UPRATED ENGINE MOUNTS ( -||- )
-POWERFLEX POLY SUSPENSION BUSHES (da bom moderen

)
-KTR BRAIDED BRAKE LINES ( -||- )
Sicer sem potem pred nakupom zasledil, da se pripravlja group buy na K-TEC Racing-u in se mu pridružil, tako da še nisem preizkusil gumba "BUY", ampak to ni tako pomembno

... Je pa bilo zato dosti lažje, ker mi ni bilo treba na nič misliti... hvala urosr

.
Za tiste, ki ne morete brez fotk... takole je izgledalo nekaj dni (in kar nekaj € oz. £

) kasneje, ko sem dobil paket:
Kot da bi pošiljali bombo

(pohvalno da ne bo pomote)
vsebina
tesnilo in vijaki glave ne delujejo kaj dosti bolj "hevy duty" kot stvari, ki jih imam za rezervo
Aja ne smem pozabiti na "styling"
@enej_46: Evo samo za tebe

:

Kot je že wily napisal... eden redkih "ventilarjev" z 1.8 16V turbo motorjem
LP, Primož