Ah to je še tastar IMT, smo še prvi lastniki, je pri bajti že 30 let. Eno leto starega New Hollanda pa ni na sliki.
@Spidojc: Ja oboje pa še una zadeva, ki sem jo ulaufaval. Pa kr povej jim kak stroj je tale IMT, da New Hollanda, ne omenjam k sva se furala po bregu z njim pa probavala koliko je awd uporaben.
Ah to je še tastar IMT, smo še prvi lastniki, je pri bajti že 30 let. Eno leto starega New Hollanda pa ni na sliki.
@Spidojc: Ja oboje pa še una zadeva, ki sem jo ulaufaval. Pa kr povej jim kak stroj je tale IMT, da New Hollanda, ne omenjam k sva se furala po bregu z njim pa probavala koliko je awd uporaben.
Aja turbo kit, sam jest ga ne vidm iz profila
Ja IMT je pa res stroj, sej bi mogla enkrat dragat, da vidva čigav je hujši
Zadaj ga bo treba še mal dvigniti ja. Bom ta vikend, če ne bom šraufal nekaj hujšega.
Tortilc ima drugače malo boljše coiloverje, moji imajo nastavljivo le višino in camber. Sicer pa glede na to, da so budget verzija so presenetljivo udobni na luknjah obenem pa se avto ne nagiba kaj dosti. Sicer je pa cele dneve dež tako, da še nisem sprobal novega podvozja.
dobr zgleda avto u podnu sam tista nalepka mi je pa mal preveč proti kolesom, mogla bi bit bolj pri letvici, saj men, drgač pa ja, usi že strašijo s to nalepko, še mal pa bom še js, če nebom prej prodau