Symon napisal/-a:Pri 100 na tempomatu pije pod 6. Potem pa pade mimo kolega pa greš za njim pa spet nič ne prišparaš, on se pa pokaka, ker misli, da je providia (xenonke).
Je pa fajn, imam 100% več konjev in samo nekako 20% večja poraba. Po drugi strani ima prijatelj isto 2.0, 100% več konjev od mene in samo 15% večjo porabo kot jaz.
S14a, zadnji kestl 11 litrov porabe pa 360hp. Bo v kratkem 380hp, pa že zdaj je enakovreden ali hitrejši kot novi M3 v letečem štartu. Odvisno od delčka sekunde ko se štarta, ampak M3 ima sekvenco, on pa ročni menjalnik... http://www.youtube.com/watch?v=IdaeaJXPIHY
Saj drugače je moja poraba med 8,2-8,5 če se vozim v službo. Relacija 13km v eno smer. Pa proti koncu ga parkrat stisnem.
Sicer pa računalnik laže maksimalno 1 deci. Vsaj pri meni.
d_leonit napisal/-a: ... jaz mam 7.9 z RS-om po 3k km prevoženih
Popolnoma enako ... oba vozva ko babe
Očitno je pa tud nekaj razlike med 182 in 172, če gledam Symon vs d_leonit & jest.
kaj pa jest
Spregledal ...sicer pa tud ti voziš ko baba hec
Mimogrede kater motor sploh maš ti v svojem, zgornji del (pokrov odmičnih) se mi zdi da je od 172ke medtem ko je spodnji del sesalnega kolektorja pa skoraj ziher od 182ke (RS piše na njem, sem šel gledat slike v tvojo temo)... saj vrjetn je 182 sam tist pokrov odmičnih me je mal zmotil - bom nalimal slike če bom kaj našel. Magari v tvojo temo, da ne zasmetim še bolj tukaj - sorry za hijack Symon
OnTopic: tudi jaz imam en tolk do šihta tko da med tednom redko kdaj vid 3k+ obratov (je pa med vikendi bolj lušno), zato pa tud je taka poraba