Prekršek za jurja

Homologacije, zakoni, predpisi
Odgovori
Uporabniški avatar
fuegogt

Prekršek za jurja

Odgovor Napisal/-a fuegogt »

Zanima me naslednje. Moja pupa je uletela na eni ravnini sredi ničega mimo znaka za naselje 88 km/h, policaj jo je zmeru 10 m od table, v tem času se je itak začela ustavljat, pa to ni pomembno...je kar je. Zanima me samo naslednje: glede na to, da jo je policist zasliševal vse možne fore od izobrazbe pa do službe :shock: , po dolgih debatah sploh ni dobila niti enega pildeka, da jo je sploh ustavil ali kaj podobnega. Rekel je samo, da bo dobila na dom iz sodišča. A bi morala karkoli dobiti ali je to ustaljena praksa?
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Odvisno s kakim radarjem jo je zmeril. Če je mel prenosnega bi mogla dobit na licu mesta objasnilo zakaj je bila ustavljena ter tudi napisano za kateri prekrsek je slo kdaj kje itd. ce pa jo je z tisim ki jih majo v kangojih potem dobi po posti.
Uporabniški avatar
FSP

Odgovor Napisal/-a FSP »

Jst tut padu pri 88km/h in sem dobu po dveh letih 1000 za plačat, 9 pik pa čakam da mi bojo za 1 mesec izpit uzel. Dva mesca kasneje pa še 150 za sodne stroške, bolano!
Uporabniški avatar
Stupo
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Stupo »

S temi kaznimi res malo pretiravajo :?
Slika
Uporabniški avatar
fuegogt

Izmeril jo je z ročnim, torej laserskim merilcem...
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

V tem primeru, si pomoje lohk vesel, da jo je malo zapeljeval, ker zgleda jo je spustil brez sankcij. :)
Uporabniški avatar
FSP

Odgovor Napisal/-a FSP »

Ne verjamem da jo je spustil, jo bo še presenetl po pošti... :roll:
Uporabniški avatar
fuegogt

Samo mi je pa čudno, da ne dobiš nobenega papirja, nič, teoretično lahko zanikaš da si sploh bil tam, saj nima policaj nič podpisano, pa kopije podpisa...Po drugi strani si pa lahko izmisli, potegne za foro enga iz baze pa ga pošlje na sodišče, pol pa samo gledaš v čem je fora...tole mi je mal sumljivo....
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

A naj ti nebi kazni napisali na licu mesta? Če te z ročnim radarjem dobijo. Men so jo direkt in podpisou sm tam, original uzame ona, kopijo dobiš ti.

Edino če je to sam za lažje prekrške, za večje pa drugač. Sam kakšn papir bi res mogla dobit :roll:
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
[KEKEC]
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a [KEKEC] »

Glede hitrosti ne dobiš nič za podpisat ali kakega papirja! Po pošti bo dobla položnico za 1000€ in 9 kazenskih pik! Od sodnika!
Uporabniški avatar
Dalli
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a Dalli »

Jst sm isto čakou let pa pou da sm pošto dobu, pol pa pač denarne kazni sodna taksa pa pike, pa vidš na čem si, jst sm biu na brez izpita :cry: :cry: :D

Pildka pa nobenga ne dobiš.

Lp
RENAULT 19 16V

Slika
darkdog24
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a darkdog24 »

Zoper tvojo punco bo podan obdolžilni predlog na okrajno sodišče, ker je prekoračila hitrost v naselju za več kot 30km/h. Kazen pa je najmanj 950 EUR pa navzgor.O tem bo odločal sodnik ali sodnica.
P O L I C I J A skrbi za Vašo varnost in za Vašo denarnico.

Bodi PREVIDEN cuvaj svojo denarnico.
Uporabniški avatar
NejcZ
Kraj: Mozirje

Odgovor Napisal/-a NejcZ »

Če je punca voznik začetnik seveda avtomatsko gre izpit poleg kazni...
Odgovori