Clio RS 182

Predstavite Vašega Renault-a
Zaklenjeno
Koncar
Kraj: Logatec

Odgovor Napisal/-a Koncar »

aha, na spedenaj.si dobiš sigurn tapravga, pa pr ns u logatcu je u IOC Zapolje ena štacuna OMP, pa tm tut majo. Sam nikjer nism pa še tazga vidu.
Uporabniški avatar
Symon

Odgovor Napisal/-a Symon »

Ja saj na sliki je razstavljen in nisem kaj dosti pomislil ja. Bom videl, če ne bo pasal se ne bom sekiral ker strut sem res kliknil spotoma ko sem kupil coilse in mi je pokazalo podobne produkte ker ga niti nisem plan kupiti. :? Bomo že kam namontirali, zase pa pač ne vem, če ga bom potem kupil ker mi je skoraj malo škoda delati luknje zaenkrat dokler še avto ni tako rjav, da bi ga res šponalo. :lol:
Uporabniški avatar
Spidojc

Odgovor Napisal/-a Spidojc »

Pa si le objavu 8)

Tale strurt je pa res ene zanimive oblike, d ni za kšno hondo :P
Slika
Uporabniški avatar
kmetek
Moderator
Kraj: Bloke

Odgovor Napisal/-a kmetek »

Symon napisal/-a:...(in so se mi smejali!)...
In še zmer se...predvsem zarad foušije in v pričakovanju da se ne boš ustavil pri coilover-jih :lol:

Katera firma pa so in kaj maš une 3 "ključe", za nastavljat jih?
Kar izgubim na ravnini, nadomestim v ovinku :D
Uporabniški avatar
Symon

Seveda se bom ustavil pri coiloverjih. Dovolj je s tuningom. :lol:

Raceland. Kritike so hecne. Večina se p***i, da so poceni coiloverji za en šit, po drugi strani pa vsi priznajo, da je večina teh coiloverjev, ki so pod 1000€ vsi podobni in je loterija. Je pa zanimivo to, da vsi ki jih imajo pravijo, da so boljši kot konkurenca (FK, V-Maxx ali K-tec). Sicer pa bom videl. Še vedno jih lahko vržem stran. S ključi se nastavlja višino. 1 je za rezervo ali pa namesto obeska za ključe, zato sta dva ista. 8)
Uporabniški avatar
Symon

Ni ne vem kaj ampak je pa pravi karbon. Slika Pa tablice (sprednje & zadnje) so zdaj končno prilimane in pomoje se prej odbijač polomi kot pa tablice dol padejo. Pa klubska cliosport.net nalepka zadaj na šipi. Slika
Slika
Slika
Danes sem naročil še neko malenkost (gumico in ležaj na katerih slonijo amortizerji), da bom menjal skupaj s coiloverji. Ko bom. :lol:
Uporabniški avatar
Spidojc

Lepo!
Kje si naroču?
Kolk hočjo?
Slika
Uporabniški avatar
Symon

En iz www.cliosport.net jih dela in prodaja.
Uporabniški avatar
Spidojc

gumice pa ležaje sm mislu 8)
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Aja to. :lol: Setnikar, so nekaj čez 40€komplet za eno stran pa iz Pariza pridejo. Pa lahko rečem, da so name naredili bolj pozitiven vtis kot v Mengšu. vsaj dec za pultom je bil bolj faca kar meni več pomeni kot kak resen in zategnjen prdec, ki te smatra kot nujno zlo. :lol:
Uporabniški avatar
Spidojc

Symon napisal/-a:Aja to. :lol: Setnikar, so nekaj čez 40€komplet za eno stran pa iz Pariza pridejo. Pa lahko rečem, da so name naredili bolj pozitiven vtis kot v Mengšu. vsaj dec za pultom je bil bolj faca kar meni več pomeni kot kak resen in zategnjen prdec, ki te smatra kot nujno zlo. :lol:
Točno to, v mengšu so se men tut mal zamerl z njihovim odnosom,učas je bil un starejši gospod ki je dele naročeval full jack,zdej je šov pa na žalost v penzijo, un mehanik Marko je kr legenda, vsi ostali so pa kr eni, uglavnm od kar sm šov pa k setnikarju pa pomojem da ne bom šel več drugam, res prijaznost na nivoju, prvič sem tam dele kupu letos pa sem takoj popust dubu, prej v mengšu 6 let nikol...
Slika
Uporabniški avatar
Symon

Zadnji trend v UK je airbox od Espacea V6. JMS je naredil test in se je na konjih kar poznalo ter so začeli prodajati v kompletu s Pipercross filtrom, oil breatherjem in novim kolenom. Mogoče res vleče malo bolje (možno, da je psiha, dokaza namreč nimam in ga tudi ne rabim za druge :) ), zvok je pa čisto po mojem okusu. 8)
Slika
Slika
Uporabniški avatar
nightmare
Kraj: Cerknica

Odgovor Napisal/-a nightmare »

Zanimivo. 8)
Tole na sliki je celoten komplet?
Katri filtr si vstavil notri?
Uporabniški avatar
Symon

Cel komplet je ja. Sem naročil samo Road kit ker 40€ več pa ne bom dajal za 2 konj. Z Race kitom dobiš oba filtra, en je uradno za trackday in ga je trebati pucati na 500km. Je pa v bistvu tale V6 airbox že dlje časa folk dajal notri (mislim, da naj bi ga imeli celo neki dirkalni Clioti v UK) ker naj bi bil boljši, pri JMS (v bistvu dva fanta, ki rihtata Cliote predvsem za forumaše) pa so zadevo stestirali ter sestavili najboljši kit po njihovih testih.
Je pa airbox dosti večji, namesto dveh majhnih ima eno res Ogromno luknjo pa tudi sam airflow je v primerjavi z originalnim boxom na prvi pogled malo boljši.
Njuna stran je pa trenutno v obdelavi. http://www.jmstuning.co.uk/
Uporabniški avatar
Spidojc

No komi čakam da vidim in slišim 8)
Slika
Zaklenjeno