Ali se da doma kej preverit na alternatorju kaj bi lahko šlo oz. ali kdo pozna kakega poštenega električarja v Lj. Malo sem poklical električarje in vsi nekako zagovarjajo da alternatorjev ne menajo ker pride ceneje če obstoječega popravijo, ko pa vprašaš za znesek popravila si pa na ceni novega (od 80-140€)
NUJNO!!!
-
Laguna 3.0 v6
- Kraj: Ljubljana
NUJNO!!!
NUJNO, bi rabil informacijo kje se nahaja alternator na Twingu L.96, ker ne polne baterije. Ker pa jutri peljem avto k električarju bi prej pogledal kaj bi lahko bilo, ker ne vem kolko se lahko zaupa mojstrom
Ali se da doma kej preverit na alternatorju kaj bi lahko šlo oz. ali kdo pozna kakega poštenega električarja v Lj. Malo sem poklical električarje in vsi nekako zagovarjajo da alternatorjev ne menajo ker pride ceneje če obstoječega popravijo, ko pa vprašaš za znesek popravila si pa na ceni novega (od 80-140€)
-
Laguna 3.0 v6
-
Laguna 3.0 v6
-
Laguna 3.0 v6
-
Laguna 3.0 v6
Evo avto popravljen oz. alternator. Strošek popravila 112€ nekako sprejemljiva cena. Rad bi še povedu da sem imel istočasno na popravilu tudi mojo Laguno 95l 3.0 V6
mislil sem da je šla sklopka (najcenejše popravilo 200€ sklopka+100€ delo najboljši mehanik, drugače delo okoli 400€) šla pa je samo zajla in baje neka plastika, skratka namesto 300€ samo 20€
Zdaj pa sledi, RENOviranje!!!
Slike in sam potek sledi!
Zdaj pa sledi, RENOviranje!!!

Clio je zakon!