Megane Tce

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
urosr
Kraj: Smartno ob Paki

Re: Megane Tce

Odgovor Napisal/-a urosr »

Megane Tce napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Megana GT 1,4 tce. zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s to mašino? če spustim stopalko za plin, sploh pa tam pri 2000 obratih, se sliši moteče žvižganje. bil na servisu, pa so rekli da je vse OK, da se to sam sliši ko se sprosti pritisk v turbini! kakšni komentarji na to ugotovitev, ali je to res? :idea:
možno je da je to pravilen odgovor, možno je pa tud da ventil ne deluje glih najbolje, in ne odpre. Probi posnet ta zvok, bomo lahko kaj več povedali...
Uporabniški avatar
Tommy30
Kraj: Domzale

Re: Megane Tce

Odgovor Napisal/-a Tommy30 »

Megane Tce napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Megana GT 1,4 tce. zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s to mašino? če spustim stopalko za plin, sploh pa tam pri 2000 obratih, se sliši moteče žvižganje. bil na servisu, pa so rekli da je vse OK, da se to sam sliši ko se sprosti pritisk v turbini! kakšni komentarji na to ugotovitev, ali je to res? :idea:
Odgovora ne vem, me pa veseli , da je nekdo le kupil megana3 z tem motorjem.

Zanima me sledeče:
Koliko pije v povprečju avto...mestna, relacija, čisto povprečje.
kako je z perfomansami avta....pospeški, kje turbina zagrabi...
Namreč doma bomo verjetno kupili istega 1.4T, rad pa bi prej slišal glede parih zadev....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Uporabniški avatar
djordjevic
Kraj: Slovenska Bistrica

Odgovor Napisal/-a djordjevic »

+1
apohar
Kraj: Strmec

Odgovor Napisal/-a apohar »

moj je glih tak, star 4 mesce.... in ja vsakič zažvižga, samo meni to ni moteče.... povprečna poraba pa zlepa ne pade pod 8,2.... drugače pa kul motorček!
Odgovori