možno je da je to pravilen odgovor, možno je pa tud da ventil ne deluje glih najbolje, in ne odpre. Probi posnet ta zvok, bomo lahko kaj več povedali...Megane Tce napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Megana GT 1,4 tce. zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s to mašino? če spustim stopalko za plin, sploh pa tam pri 2000 obratih, se sliši moteče žvižganje. bil na servisu, pa so rekli da je vse OK, da se to sam sliši ko se sprosti pritisk v turbini! kakšni komentarji na to ugotovitev, ali je to res?
Megane Tce
Re: Megane Tce
Re: Megane Tce
Odgovora ne vem, me pa veseli , da je nekdo le kupil megana3 z tem motorjem.Megane Tce napisal/-a:Pred kratkim sem kupil Megana GT 1,4 tce. zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje s to mašino? če spustim stopalko za plin, sploh pa tam pri 2000 obratih, se sliši moteče žvižganje. bil na servisu, pa so rekli da je vse OK, da se to sam sliši ko se sprosti pritisk v turbini! kakšni komentarji na to ugotovitev, ali je to res?
Zanima me sledeče:
Koliko pije v povprečju avto...mestna, relacija, čisto povprečje.
kako je z perfomansami avta....pospeški, kje turbina zagrabi...
Namreč doma bomo verjetno kupili istega 1.4T, rad pa bi prej slišal glede parih zadev....
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI