Kje ste delali veliki servis za Megana II?
Koliko denarja je koštalo?
Koliko časa?
Vse deluje še vedno?
lp
Veliki servis za Megane II
Ne razumen najbolje. Računal bi ti 300 e za delo (roke) ali za delo + našteti material? Ker za roke se mi zdi to malo veliko? Al ne? Za kateri avto?
Drugače naj bi se veliki servis opravil okoli 90 -100 tk ali pri starosti vozila 5 let. Kar prej pride.
Jaz imam en predračun za 2.0 (bencin) motor na Vrhniki za cca 450 e material in roke. Ni pooblaščen servis, a vseeno servis z računom in garancijo (ni popoldanec).
Je kje ceneje?
Drugače naj bi se veliki servis opravil okoli 90 -100 tk ali pri starosti vozila 5 let. Kar prej pride.
Jaz imam en predračun za 2.0 (bencin) motor na Vrhniki za cca 450 e material in roke. Ni pooblaščen servis, a vseeno servis z računom in garancijo (ni popoldanec).
Je kje ceneje?
Oni so pojave. Jaz sem kupoval novo ročko na vratih (notranjo), bila malo spraskana. Pa mi ta hefe pribije 350 e brez montaže. Meni nič jasno, on pa še doda: " samo ročke ne prodajamo, kupiti morate celo kompletno oblogo vrat. zraven je nova ročka".DonLuigi napisal/-a:Sem šel za foro na Real na vodovodni v LJ eno leto in pol nazaj za Megana 1.5 dCi 60kW, pa mi njihov šefe mehanikov v delavnici hladno odvrne "1000€".
Ko vprašam, kaj koliko stane, mi reče "jurja".
Ko začnem naštevati: vodna črpalka, jermena, napenjalec, mi reče "še enkrat: 1000€".
Jest pa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()