Veliki servis za Megane II

Okvare na vozilih in pomoč pri raznih problemih
Odgovori
Uporabniški avatar
smt

Veliki servis za Megane II

Odgovor Napisal/-a smt »

Kje ste delali veliki servis za Megana II?
Koliko denarja je koštalo?
Koliko časa?
Vse deluje še vedno?

lp
Uporabniški avatar
Bor
Kraj: Tabor

Odgovor Napisal/-a Bor »

Za 1.6 16v mašino je blo okol 500€. Delal v Grosuplju.
Uporabniški avatar
simonz1
Kraj: Novo mesto

Odgovor Napisal/-a simonz1 »

Odvisno kje boš delel. čeboš pri poblaščenem serviserju bo rec cca 500€, drugače pri kakem privatniku je pa lahko polovico ceneje, če dobiš materijal s kakim popustom. :lol:
Scenic III 1.5 dCi, 110KM

Captur II 1.5dCi, 115KM EDC
Uporabniški avatar
DonLuigi
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a DonLuigi »

Sem šel za foro na Real na vodovodni v LJ eno leto in pol nazaj za Megana 1.5 dCi 60kW, pa mi njihov šefe mehanikov v delavnici hladno odvrne "1000€".

Ko vprašam, kaj koliko stane, mi reče "jurja".

Ko začnem naštevati: vodna črpalka, jermena, napenjalec, mi reče "še enkrat: 1000€".

Jest pa :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical
Uporabniški avatar
matey18
Kraj: kranj

Odgovor Napisal/-a matey18 »

Bom kar to temo uporabu. Zanima me kdaj je priporočljivo delat veliki servis in kaj se takrat vse menja. Pri Jeršinu v Kranju mi je model reku da za vodno pumpo, šponerje in vse ostalo kar pride pri tej menjavi zraven bi računal 300€
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

Ne razumen najbolje. Računal bi ti 300 e za delo (roke) ali za delo + našteti material? Ker za roke se mi zdi to malo veliko? Al ne? Za kateri avto?

Drugače naj bi se veliki servis opravil okoli 90 -100 tk ali pri starosti vozila 5 let. Kar prej pride.

Jaz imam en predračun za 2.0 (bencin) motor na Vrhniki za cca 450 e material in roke. Ni pooblaščen servis, a vseeno servis z računom in garancijo (ni popoldanec).

Je kje ceneje?
Uporabniški avatar
smt

Odgovor Napisal/-a smt »

DonLuigi napisal/-a:Sem šel za foro na Real na vodovodni v LJ eno leto in pol nazaj za Megana 1.5 dCi 60kW, pa mi njihov šefe mehanikov v delavnici hladno odvrne "1000€".

Ko vprašam, kaj koliko stane, mi reče "jurja".

Ko začnem naštevati: vodna črpalka, jermena, napenjalec, mi reče "še enkrat: 1000€".

Jest pa :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical :a2_hysterical
Oni so pojave. Jaz sem kupoval novo ročko na vratih (notranjo), bila malo spraskana. Pa mi ta hefe pribije 350 e brez montaže. Meni nič jasno, on pa še doda: " samo ročke ne prodajamo, kupiti morate celo kompletno oblogo vrat. zraven je nova ročka". :smt036
ales30

Odgovor Napisal/-a ales30 »

JA ČE PA PRODAJO ZLATE TAPETE ZATO JE TAKA CENA :lol:
Odgovori