No pojavu se je prvi problem z mojim meganom. V bistvu ni še nič narobe. Občasno se mi prižge lučka za AIR-BAG in seveda zraven service. Opazil sem tudi da se prižge ko pritisnem na pedal zavore. To se mi je do sedaj zgodilo 2× v razmaku enega mesca. Verjetno je nekje problem v kontaktih. Kakšna je povezava air-bag in stop stikalo?
Aja, lučka se mi je sama ugasnila še prej kot v eni minuti in nisem naredil nič posebnega.
Se komu sanja kaj bi bilo?
Občasno se prižiga lučka Air-bag => megane coupe 1
Občasno se prižiga lučka Air-bag => megane coupe 1
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
Megane Coupe 1.4 16V l.99 ph-2 LPG
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG
Re: Občasno se prižiga lučka Air-bag => megane coupe 1
Verjetno kabli in konektor pod sedežem...ko ti stisneš sklopko se noga premakne, v bistvu se teža prestavi , sedež se malo premakne in vse skupaj je ravno dovolj da pride do napake na elektroniki airbagov.
GOLF VI. 1.2 TSI + 2.0 TDI
Re: Občasno se prižiga lučka Air-bag => megane coupe 1
Ja za sklopko že. Ampak zgodi se mi ko pritisnem bremzo. Kk se je dotaknem zasveti in čez čas neha. Bom vidu ko se bo začelo kaj bolj pogosto pojavljat.Tommy30 napisal/-a:Verjetno kabli in konektor pod sedežem...ko ti stisneš sklopko se noga premakne, v bistvu se teža prestavi , sedež se malo premakne in vse skupaj je ravno dovolj da pride do napake na elektroniki airbagov.
ŠIK Vulkanizerstvo, vgradnja avtoplina, protikorozijska zaščita, AVTOVLEKA 24H
BMW E39 530i LPG
BMW E39 530i LPG