sada vise nemam namjeru stavljati ponovno iste naljepnice, ne da mi se
Clio RS Ph II 172 - Darth Vader to White Angel - update
Malo novosti sa godisnjeg odmora 
Sve je pocelo ovako nekako

nismo bas bili zadovoljni pa smo jos malo nastavili sa rastavljanjem

Kako izgleda instalacija nove elektronike

A tuda je provucena u kabinu(usput je premjesten i kabel napajanja na isto mjesto te je oslobodjena rupa za sajlu gasa ako cu to stavljat)

Pa je bilo malo ciscenja dijelova i pripreme za lakiranje istih (na slici vidite osobu s kojom sam sve ovo radio, uzeli obojica godisnje, pokupili cure i otisli na more da bi radili na autima
)

Jos mrvicu raskapanja

Preuredjivanje originalne instalacije od auta(izvadjeno kompletno ozicenje zracnih jastuka zajedno sa svim pripadajucim senzorima)

visak zica

ja razmisljam i kalkuliram na laptopu sto dalje :zubo:

Sutra nastavak price
Sve je pocelo ovako nekako
nismo bas bili zadovoljni pa smo jos malo nastavili sa rastavljanjem
Kako izgleda instalacija nove elektronike
A tuda je provucena u kabinu(usput je premjesten i kabel napajanja na isto mjesto te je oslobodjena rupa za sajlu gasa ako cu to stavljat)
Pa je bilo malo ciscenja dijelova i pripreme za lakiranje istih (na slici vidite osobu s kojom sam sve ovo radio, uzeli obojica godisnje, pokupili cure i otisli na more da bi radili na autima
Jos mrvicu raskapanja
Preuredjivanje originalne instalacije od auta(izvadjeno kompletno ozicenje zracnih jastuka zajedno sa svim pripadajucim senzorima)
visak zica
ja razmisljam i kalkuliram na laptopu sto dalje :zubo:
Sutra nastavak price
C/P sa clio sport neta pa je na engleskom
Also, before 2-3 weeks I prepared car for winter
Bought new winter wheels, original speedline`s from Williams painted in white

And also I removed additional gauges from A pillar and moved them to center of console instead of watch display

And I have changed lights in car from amber to white, but unfortinately I will need to change lightning of cd player and these new gauges as they do not match the rest of the car, althought their colour is also white

Also, before 2-3 weeks I prepared car for winter
Bought new winter wheels, original speedline`s from Williams painted in white
And also I removed additional gauges from A pillar and moved them to center of console instead of watch display
And I have changed lights in car from amber to white, but unfortinately I will need to change lightning of cd player and these new gauges as they do not match the rest of the car, althought their colour is also white
volan taman pase sa Sabelt GT2 sjedalima i Schroth H pojasevimaMuRiCi napisal/-a:dober projekt,sm prebral(pregledu)vseh 9strani..res same pohvale,bela osvetlitev ubija,me pa na zadnji sliki moti samo volan,se mi zdi,da bi original bil boljša izbira...![]()
samo se mi zdi,da to še vseeno ni koncna podoba RS-a
se bo še kaj najdlo,kar boš spremenil
Daljnji planovi za sljedecu godinu su veliki ali sa realizacijom se pocinje tek sredinom godine kada auto ide u garazu na cca godinu dana
plan je 240 KS na NA motoru, jos doraditi ovjes i neke sitnice i onda bi to bilo to
dakle, planirani zavrsetak radova je za godinu i pol
od novotarijaRain napisal/-a: E sad, to do lista, vise za bracu GTT nego za mene
1. zamijena svih sinhrona i vilica u mjenjacu - rijeseno
2. zamjena kuplunga - rijeseno
3. zamjena zamasnjaka sa laksim
- odustao od ovoga radi buducih radova
4. zamjena remenice radilice i remenice pumpe vode sa aluminijskim
- ici ce sa velikim servisom za mjesec-dva
5. izrada nosaca za sjedala - rijeseno, tnx to Rio
6. montaza suvozacke Sabelt skoljke - rijeseno
7. neke sitnice u unutranjosti dovest u stanje koje sam zamislio
- na 90% recimo
8. proslicat amotrizere da mogu podesavat nagib kotaca
9. urediti 15" speedline felge -prodane
10. skratit desnu poluosovinu- rijeseno
To je to-do lista koja ce rijesava zakljucno sa 1.5 :zubo:
Nakon toga je sve osim motora na autu 99% kako sam zamislio i krece se intenzivno sa slaganjem mehanike di ce opet braca imat posla skupa sa Hicom![]()
15" zimske felge i gume sa safrana
nove naljepnice na bokovima
karbonski prednji cup spliter(na autu je trenutno originalni renaultov preko zime da ne polomim karbonski sluceno)
v6 spojler stigao, radi se kalup za karbonski sada
montirana zastitna mrezica na usisnik da ne vadim vise kamenje i cikove iz filtera
zamijenjeni zastitni buziri u motornom prostoru, zamijenjeni sa plavima i laksima :laugh:
ispolirana prednja svijetla, vise nise zatamnjena
stavljene nova xenon svjetla(napokon vidim po mraku)
i skupljam pare i zivce za dalje