Delam sam c/p s HR foruma, ce vam ne bo kaj jasno lahko pitate.
LP
Rain
Ovak, za pocetak, malo stylinga, prvo su pale stare 17" TSW RIB felge, u usporedbi sa svakodnevnim OZ Superturismo osvjezenje, pogotovo njihova gun metalik boja na crnom autu
Nakon toga sredjeni grozni zuti zmigavci, zamijenjeni kristal clear bocnim zmigavcima, odmah su ubaceni naprijed i srebrni zmigavci, kao i bijele pozicije koje imaju identican sjaj kao i xenoni
Radilo se malo na performansama, ali stvarno malo, srednjeg lonca nema, straznji lonac supersprint(to je nasljedjeno od starog vlasnika).
Pod haubom je k&n induction kit(takodjer nasljedjeno)
Zvuk auta je meni osobno predobar, na nizim okretajima tih, ali dubok, na visokim poludi
Odlican spoj
Cim je malo zatoplilo stavljeni su alu strut barovi, prednji i straznji, a danas je divokoza klekla zahvaljujuci Eibach sportline oprugama. Opruge su -50 mm, ali realno je to nekih 25-30 mm max, ali ono sto je bitnije je da je auto osjetno tvrdji, puno manje pliva po zavojima i bolje drzi cestu(koliko sam uspio isprobati po ovoj sugi od vremena)
Ono sto doma ceka na ugradnju je HKS turbo timer, BMC CDA koji ce zamijeniti K&N gljivu, te novi spojleri