legionar napisal/-a:Naložil sem si nove Win7 ultimate na nov disk (SSD), poleg pa imam še en diks 1TB - WD black.
Še ostala oprema; x2 6000, 4GB rama ter grafa ATI 1950pro
Zdaj pa vprašanje;
Ko odprem v bilo kerem od brskalnikov IE8 ali firefox več okenc dela stvar tako počasi da je JOJ!!!
Ko mam samo eno ali dve okenci odprti je tudi za silo v redu.
V xp - jih je to laufalo zelo dobro.
Zdaj ali še niti en brskalnik od teh dveh nima "pravih" gonilnikov za WIN 7 ali pa je kaj drugega?
Probal bom pa še zdaj OPERO, ki so mi jo tudi priporočali in da je baje ful hitra.
A ima kdo od vas kak predlog ali izkušnje s tem?
1.
v kolikor si naredil samo update pojdi v "device manager" pa zbrisi driverje za network,tam ko imas pac priklopljene mrezni kabel,nato daj ponovno iskanje ter da ti nalozi nanovo gonilneke od win7
2.
pojdi tje ker je "network conctions,desni klik na tisto kjer imas aktivno povezavo-propertis-nato konfiguracija ter poisci power managment, tam bosta dvw ikoni kjer jih izklopis.
evo se v anglescini:
"Go to Device Manager, Network adaptors, right click on your adapter, select Properties, Power Management and make sure there is no tick in the top box."
3.
sem pa sam tole zasledil na eni strani:
"To keep its precious OSes shiny and attractive these holidays, Microsoft has released a fix that 'takes care' of the large SATA hard drive bug in Windows 7 and Windows Server 2008 R2. The issue would see users with a 1TB+ SATA HDD be 'greeted' with Stop error messages when trying to resume the PC after putting it in Sleep more or into Hibernate.
According to Microsoft the errors were displayed because large capacity drives can become ready in more than 10 second, which is too slow for the resume operation. As mentioned, a fix has been delivered so if you have had the problem describes see this page and get the goods to make your OS a bit better."
stran pa je
http://support.microsoft.com/kb/977178/en-us
jaz sem to troje nardil pri ze nekaj PCjih in je pomagalo
lp