WIN 7 - IE8 in Firefox

Vse ostale teme
Odgovori
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

WIN 7 - IE8 in Firefox

Odgovor Napisal/-a legionar »

Naložil sem si nove Win7 ultimate na nov disk (SSD), poleg pa imam še en diks 1TB - WD black.

Še ostala oprema; x2 6000, 4GB rama ter grafa ATI 1950pro

Zdaj pa vprašanje;

Ko odprem v bilo kerem od brskalnikov IE8 ali firefox več okenc dela stvar tako počasi da je JOJ!!! :? :mad:
Ko mam samo eno ali dve okenci odprti je tudi za silo v redu.

V xp - jih je to laufalo zelo dobro.

Zdaj ali še niti en brskalnik od teh dveh nima "pravih" gonilnikov za WIN 7 ali pa je kaj drugega?

Probal bom pa še zdaj OPERO, ki so mi jo tudi priporočali in da je baje ful hitra.

A ima kdo od vas kak predlog ali izkušnje s tem?
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
jurre
Kraj: Kranj

Odgovor Napisal/-a jurre »

A to te sam brskalniki matrajo? Imas driverje za graficno prave nalozene? Vem, da ponavadi ce ne nalozis driverjev za graficno ze steka ko scrollas po straneh dol..
Uporabniški avatar
rambo
Kraj: Maribor

Re: WIN 7 - IE8 in Firefox

Odgovor Napisal/-a rambo »

legionar napisal/-a:Naložil sem si nove Win7 ultimate na nov disk (SSD), poleg pa imam še en diks 1TB - WD black.

Še ostala oprema; x2 6000, 4GB rama ter grafa ATI 1950pro

Zdaj pa vprašanje;

Ko odprem v bilo kerem od brskalnikov IE8 ali firefox več okenc dela stvar tako počasi da je JOJ!!! :? :mad:
Ko mam samo eno ali dve okenci odprti je tudi za silo v redu.

V xp - jih je to laufalo zelo dobro.

Zdaj ali še niti en brskalnik od teh dveh nima "pravih" gonilnikov za WIN 7 ali pa je kaj drugega?

Probal bom pa še zdaj OPERO, ki so mi jo tudi priporočali in da je baje ful hitra.

A ima kdo od vas kak predlog ali izkušnje s tem?
1.
v kolikor si naredil samo update pojdi v "device manager" pa zbrisi driverje za network,tam ko imas pac priklopljene mrezni kabel,nato daj ponovno iskanje ter da ti nalozi nanovo gonilneke od win7
2.
pojdi tje ker je "network conctions,desni klik na tisto kjer imas aktivno povezavo-propertis-nato konfiguracija ter poisci power managment, tam bosta dvw ikoni kjer jih izklopis.
evo se v anglescini:
"Go to Device Manager, Network adaptors, right click on your adapter, select Properties, Power Management and make sure there is no tick in the top box."

3.
sem pa sam tole zasledil na eni strani:
"To keep its precious OSes shiny and attractive these holidays, Microsoft has released a fix that 'takes care' of the large SATA hard drive bug in Windows 7 and Windows Server 2008 R2. The issue would see users with a 1TB+ SATA HDD be 'greeted' with Stop error messages when trying to resume the PC after putting it in Sleep more or into Hibernate.

According to Microsoft the errors were displayed because large capacity drives can become ready in more than 10 second, which is too slow for the resume operation. As mentioned, a fix has been delivered so if you have had the problem describes see this page and get the goods to make your OS a bit better."
stran pa je
http://support.microsoft.com/kb/977178/en-us

jaz sem to troje nardil pri ze nekaj PCjih in je pomagalo
lp
Renault Laguna Monaco GP 2.0t-NAPRODAJ-FOR SALE
Renault Megane Coupe 2.0 16V L96 - SOLD
clio 1.4 RT letnik 95 BUHTL - SOLD
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

pol ko to nardiš pa si z neta potegni Opero pa bo :p
Uporabniški avatar
legionar
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a legionar »

Doctor DJ napisal/-a:pol ko to nardiš pa si z neta potegni Opero pa bo :p
eh ka pa tij štajerc vejš :lol: a opera pol ima drajvere za win7?

novi drajverji za grafiko so gor

@rambo:
win7 so na novo naloženi, niso update in so oktoberska verzija

a mate lstniki win7 tudi dve IE ikonici? Ko grem gledat na instaled programs vidim dve ikoni IE 8, s tem da pri eni še zraven piše 64bit ?!
RENAULT CLIO
Uporabniški avatar
toxius
Kraj: ljubljana

Odgovor Napisal/-a toxius »

WIndows 7 ima 2 integrirana brskalnika, ne glede na to ali je OS 32 bitni ali 64...

Razlog je preprost, skoraj vse internetne strani so narejene s flashom ali javo in ta dva nista podprtav 64 bitnem okolju, se pravi če zaženeš 64 bitni IE8 ti sicer delajo strani vendar jave in fleša ne moreš naložit...

To da ti počasi dela, ko odpreš veliko strani je pa posledica slabega managementa brskalnikov, poglej v task managetr kolk RAMa ti požreta...FF ti bo migrede 500mb požrl, pa še kej poženeš gor, pa če si slučajn na 4GB naložil 32 bitno 7ko, potem imaš za povrh neizkoriščeno 1GB RAMa, probaj google chrome, al pa opero 10.10 in bo bolš... Bremza ti lahko tudi kak AV program....
legionar napisal/-a:
Doctor DJ napisal/-a:pol ko to nardiš pa si z neta potegni Opero pa bo :p
eh ka pa tij štajerc vejš :lol: a opera pol ima drajvere za win7?

novi drajverji za grafiko so gor

@rambo:
win7 so na novo naloženi, niso update in so oktoberska verzija

a mate lstniki win7 tudi dve IE ikonici? Ko grem gledat na instaled programs vidim dve ikoni IE 8, s tem da pri eni še zraven piše 64bit ?!
Uporabniški avatar
Doctor DJ
Kraj: Štajerska

Odgovor Napisal/-a Doctor DJ »

prekmurc , hehe, a si slišu zaj :lol: :lol: :lol:

sm ti lepo reko, O P E R A :p

google chrome je pa kr neki, se mi zdi opera prijaznejša :P
Odgovori