Moder je že prodan,ja..Hvala ti....rambo napisal/-a:no lepo da si prisel do svojega avta
glej samo da si ti srecn tak kot je
malenkosti kot so pa podaljski za popravit pa to pa bo se cas
p.s.
nevem ce sem kje zasledil a si onega modrega ze prodal
Mégane Coupé I ph1 1.6, l.'98 by vrbnjak
Stari ja zgledalo bi isto kot na mojemmatejg napisal/-a:Glede rumenega megana, ja iz mb-ja je bil!
Meni je ta rdeči megane zelo všeč!
A ima kdo kakšne fotke kako bi na mojem izgledale sprednje angel eyes luči, oz. kaj mi priporočate?
Hvala, lep dan
Priporočam ti devil eyes,noro.... S kot si ti?
Zadnjič spremenil vrbnjak, dne 01 Dec 2009, 13:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Hvala ti... Se strinjam s tabo ker eni ljudje dajo ves denar v avto tak da nimajo niti kaj lepega za oblečt in tudi nobene zveze saj je avto vse na svetu... Kot mi je zgoraj pisal Andrej86 morem rečt da me je razočaral na polno,stari popizdiš.. Svojo življensko zgodbo sem napisal in tudi glede avta kako in zakaj sem prišel do njega in folk kar bluzi v nulo... Hvala...LpZiiga napisal/-a:vrbnjak napisal/-a:Stari v življenju je treba gledat tudi malo na kakšno zvezo ter kaj drugega in ne samo avtomobil.
Tole je bistvo, k ga precej ljudi tukej pozablja. Vs denar zagont za avto nima smisla![]()
Men je pa osebno tale dotični megan kr všeč no
Mala Nedelja! Če si slišal kdaj za Bio Terme? iz tam sem.. Ja idi na forumu galerija renault vozil pa odperi mapo pa predstvai...matejg napisal/-a:Z Radovec, pred vasjo Grad, ti? Glej seveda lahko!vrbnjak napisal/-a: On luči tak ali tak naroči tak da ni blema..Pokliči ga pa vprašaj če se odločiš.. Aja izkot točno pa si? Treba se enkrat dobit da kakšno rečemo...
Predstavitev avta še nisi naredil na forumu??
Ne nisem še imel, svetuj mi kako in kaj in bom naredil za vikend ali kaj!
- gagi'd hype
- Kraj: od sevnice do Ljubljane
Začni kr od začetka pa vse do konca:) kr ni stavka, da te človek razume.8-Gattuso napisal/-a:Hehe povej mi katera beseda oz. stavek ti ni razumljiv/a pa ti bom z veseljem prevedelSeko napisal/-a:No zdaj pa še po slovensko.8-Gattuso napisal/-a:Vrbnjak tvoj megane je pa itaq nei slabče be nei meu že megana toga ka man zdai, be se toga rdečoga sigurno kujpo
san ga dost x gledo na nete
edino ka me mote je to ka je samo 90 km
to mi je že preslabo gratalo
en kolega je meu 2.0 16 v
to je pa že strojčina
ovak pa videz tvojga megana je ql-ske
samo čudno ka san te še nika nei vido v MS
![]()
![]()
![]()
-
dr__de
no pa dejmo...8-Gattuso napisal/-a:Vrbnjak tvoj megane je pa itaq nei slabče be nei meu že megana toga ka man zdai, be se toga rdečoga sigurno kujpo
san ga dost x gledo na nete
edino ka me mote je to ka je samo 90 km
to mi je že preslabo gratalo
en kolega je meu 2.0 16 v
to je pa že strojčina
ovak pa videz tvojga megana je ql-ske
samo čudno ka san te še nika nei vido v MS
Vrbnjak, tvoj megane ni slab